Kupię przewód układu chłodzenia Omega B; 2,0 16V

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuję przewodu plastikow-gumowego do układu chłodzenia Omega B; 2,0 16V.
Przewód z jednej strony podłaczony jest do chlodnicy w jej dolnej części z drugiej do silnika. Po drodze ma jescze 3 końcówki (zbiorniczek wyrownawczy, nagrzewnica).

Numer wg opla 6336028 lub 6336027.

Mam też prośbę jeżeli ma ktoś aparat cyfrowy i może zrobić zdjęcie jak to wygląda w Vectrze będę wdzięczny.

zwróć uwage przy kupnie tego węża czyjest taki sam bo z tego co mi wiadomo inny jest jak masz klime a inny bez klimy
ponadto drogi skubaniec.

Jak na razie nigdzie nie ma takiego przewodu i Oega stoi i cierpliwie czeka.
Jutro moja cierpliwość się kończy i wyciągam przewód.
Albo uda mi się go naprawić i reanimować przy pomocy zdobytych części, albo pozostanie serwis i sprowadzenie orginału.

mój skubaniec pękł ale zreanimował mi go kumpel który zakładał mi lpg bo akurat tam wpiął sie w układ i dał trójnik, a chcąc go we wrocku kupić to z tego co mi wiadomo chłop za używke chciał 120 pln daj znać ile on kosztuje nowy

Nowy kostuje w zależności od sklepu od 280 do 470 zł.
Niestety nie ma go w Polsce i trzeba sprowadzać z Niemiec.
Jutro wyciągam drania i zobaczęczy da sie go naprawić.

Przewód wymontowany. Reanimacja jest niemożliwa bo pękła 2 warstwa gumy wewnąt węża w zdłuż jego długości przy rozgałęzieniu.
Zamówiony jest nowy w oplu cena 330 zł.

witam mam ten sam problem tylko u mnie do wymiany nadaje sie tylko ta część z całego przewodu który jest rozgałęziony na końcu w kształcie litery V. Jedna część jest gruba a druga dłuższa średnicy palca. I właśnie w tej mam dziurke wielkości główki od szpilki. Moje pytanie jest takie czy musze kupować całą magistrale czy tylko to rozgałęzienie czy może jest sposób aby to zrobić po swojemu i jeśli tak to jak to widzisz

Witam, dzisiaj się okazało, że mam podobny problem - byłem w ASO i krzyknęli kwotę 380zł Żeby było mało, to 2 tygodnie czekania

Nie wiem co robić - to przecież praktycznie 1/10 wartości samochodu

Stare to jest dobre wino i skrzypce, cholera jasna