Noga z gazu auto lekko szarpie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,założyłam do GRANDE PUNTO instalację SOLARIS i co tydzień jeżdżę na poprawki,jadę np.100 na godzinę noga z gazu auto lekko szarpie tzk ze dwa razy i przy dodaniu gazu znowu lekkie szarpnięcie i to samo jest przy zmianie biegów,dobrze można też to wyczuć jadąc w korku na pierwszym biegu dodajesz gazu a auto nie jedzie płynnie tylko je tak lekko rzuca,szarpie i dopiero jedzie płynnie i gdy puszczam gaz jest to samo,co robić bo mi to co tydzień ustawiają i dzień,dwa jest dobrze a potem znowu to samo,mam zmieniać instalację czy co.POZDRAWIAM

Jakie wtryskiwacze Ci założyli?A tak poza tymi wtryskiwaczami...,jak jezdzisz tyle razy na regulację to zmień gazowników.

Nie wiem jakie wtryskiwacze następnym razem zapytam,auto mam na gwarancji więc muszę jeżdzić do nich-salon fiata

marny reduktor i duże przyrosty ciśnienia po puszczeniu pedału gazu - rónie tandetne wtryski nie wyrabiają , są problemy z otwieraniem się. Nic nie pomoże regulacja bo osprzęt tandetny. Wymienic lub przywyknąć. Zażądać demontażu instalacji i xwrotu gotóki