| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-08-18 01:00:50 Skoro wszyscy narzekali ostatnimi czasy na termostaty, to ja postanowiłem podzielić się moją historią. Otóż autko utrzymywało mi ostatnimi czasy (jakieś 2 tygodnie) temperatuę nieco ponad "pośrednią kreskę" na podziałce miernika temperaturki. Stwierdziłem, że jest ok, ale podczas niedawnej jazdy ów wskaźnik pokazał mi temperaturkę na ok 3/4 jego wysokości, co już mnie troszkę zmartwiło.
Tak więc niezwłocznie kupiłem nowy termostat (wczoraj zamontowałem) a stary postanowiłem sprawdzić starym domowym sposobem Jakie było mje zdziwienie, gdy stwierdziłem, że nie otwiera się on nawet wtedy, gdy woda w garnku dość powżnie się gotuje??? Wszak powinien otworzyć się przy temp. dokładnie 87 st. C. ??? Do tej pory ciekawi mnie jak można zepsuć taki element jak termostat??? Baterie sprawdziłem i są OK |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-08-18 01:21:10 A bateryjki sprawdzałeś pod obiążeniem czy "na sucho"??-może tu tkwi błąd w diagnozie?? |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-08-18 07:52:29 aaaaa może to akumulatorki i wystarczyło naładować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |