[S] silnik OHV z fiata 131 za grosze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam za symboliczną kwotę 60 zł silnik z fiata 131 OHV , numery jego podam jak zrobię fotki.

Silnik nie ma łap, pompy wody, koła zamachowego , bagnetu oraz miski olejowej.

W skład zestawu wchodzi blok z głowicą , wał, pompa oleju, aparat zapłonowy stykowy (nie wiem czy nie taki sam jak w DOHC) , kolektor ssący , wydechowy , gaźnik , pompa paliwa oraz obudowa filtra powietrza.

Stanu dokładnego nie znam ale wał obraca sie swobodnie i kompresja jest.

Odbiór najlepiej osobisty - kontakt - 606 694 393

Silnik mi zalega więc proszę o szybki odbiór.

wzialbym, tylko daleko. W Twoich stronach bede dopiero na poczatku maja. jesli moglby polezec - jestem zainteresowany

kosa odezwij sie na gg to się dogadamy , no chyba że ktoś jest bliżej chetny. Uratowałem go w ostatniej chwili a wiem ze był wyciągniety z jezdzacego samochodu

Fotka jeszcze z całego :

[ wiadomość edytowana przez: swiety93 dnia 2009-03-23 18:39:20 ]

Myślę, że Marek chętnie weźmie, jeżeli się uda zmocić transport, Wawa bliżej Tarnowa. Do Kraka nie jeździsz czasem ?

Czasem w krakowie jestem ale nie bardzo mam go jak zapakować. Jest jescze jedna opcja ale to na gg bo dużo pisania

dowiem sie czy kolega z krakowa nie bedzie sie wybieral gdzies w Twoje strony i czy nie moglby tego zabrac.

Jestem z Bochni, ustawiam się jako kolejny oczywiście odbiór osobisty

To się chłopaki między sobą dogadajcie , tylko mam nadzieję że ktoś bieże ten silnik bo jest mu potrzeby a nie zobacze z niego graty na allegro bo sie strasznie wk.....

spoko spoko o to się nie martwmy

[ wiadomość edytowana przez: Marka dnia 2009-03-23 20:40:47 ]

A ty Marka co, 131 masz ? Pochwal się.

hehe do 131 mi daleko, obecnie Polonez i przydało by mu się nowe serce, bo szkoda mi go ale oczywiście nie do upalania w lesie lecz mam chęć startować w KJS'ach

Bez jajec, na OHVce chcesz startować ? To nie jest słynny DOHC ze 131, tylko 75 konny pyrkot

Wszystko się da, tylko trzeba chcieć Na start będzie idealny, z czasem można myśleć o czymś lepszym, oczywiście jak się komuś bardziej nada to proszę Ja obecnie mam 1.5 z Carówki w przejściówce 160tys kiedyś widział gaz ale nie w moim, jeszcze hula więc miałbym czas jak coś na skompletowanie tego
I jak mówię, jak komuś bardziej potrzebny to brać!

Witam.

To chyba oczywiste, że jak trafia się fajna ohv-ka, to ja się piszę.
Osobiście nie mogę odebrać, ale za kuriera płacę. Moim 131 od kupna zrobiłem ponad 120 000km ( a nowy nie był), i zużycie jest wyczuwalne. DOHC-a jednego już mam i mi starczy.

więc jak wygląda sprawa tego silnika bo jak na razie nikt się nie określił konkretnie a naprawde mi to zalega.

dziś poszedł ,można zamknąć