Zagadka :D Awaryjne i kierunki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, mam dziś zagadke xD polega na tym ze nie działają awaryjne i kierunkowskazy (bezpiecznik i przekaznik ok) wiec co moze byc innego? Tylko mnie nie besztajcie powiedzcie co jeszcze sprawidzc bo wogole to stało sie jak odłaczyłem radio i chyba + neizaizolowałem i najpierw komputer przestał działac ale po wymianie bezpiecznika wszystko ok ale migacze dalej lipa:/

[ wiadomość edytowana przez: KlakierOMA dnia 2009-04-26 22:41:31 ]

Wyszukiwajka
Krótka podpowiedź - wymień przełącznik awaryjnych, możesz go tez naprawić, jeśli chce Ci się dłubać
Wniosek - wątek w kibel

Szukałem i nic nie znalazłem dlatego napisałem nowy. To jest pewne ze nie działają przez przycisk też kierunkowskazy(uzywając włącznika koło kierownicy)?

Cytat:
2009-04-27 01:18:06, Szcurek pisze:
Wyszukiwajka Krótka podpowiedź - wymień przełącznik awaryjnych, możesz go tez naprawić, jeśli chce Ci się dłubać Wniosek - wątek w kibel

Proszę

A ja szukałem i szukałem.. ale juz działa coś było nie tak z włacznikiem tak jak pisałeś teraz już działa. Dzięki

Cytat:
2009-04-27 10:41:32, Szcurek pisze:
Proszę

Mi za to kuśfa w hiszpańskiej precyzji nie działa, jak wyciągnąłem przełącznik awaryjnych to przynajmniej dymka z kierownicy nie ma.