[OT] "niektórym wystarczy zwykły FIATOL"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przeczytajcie sobie TEN TEXT. Od 10-tej linijki zaczyna ubliżać Fiatom, później juz wyraźnie wskazuje na maluchy - idealny przykład niskiej świadomości społecznej.
BTW - czuje że ja na mojego Kanta jak już go zrobie "złapie" wiecej dziewczyn niż nie jedna beema, a na pewno bardziej wartościowych .

Zgadza się mam kumpla co ma BMW 732 automat u chujnia burak jest i będzie. Co z tego że jego jak ma kupe mięśni zero mózgu. Ja też nie jestem chudy ale jakoś z laskami umiem rozmawiać i jakoś mój malec zrobił większą furore na podwórku jego byłej laski niż jego beemwe. Coś w tym jest. Ja wole kobiete co ma w głowie....no wiadomo i między nogami tylko dla mnie. Pozdro

nie wszyscy ktorzy jezdzą kaszlakami sluchają disco polo z wystawionym łokciem i jezdzą pare rundek po osiedlu... trzeba napisać sprostowanie

"czy też na coś (bo trudno „to” nawet nazwać), co robi kilka rundek „KASZLEM” wokół rynku w rytm muzyki „disco Polo” (~ „zimny łokieć” oczywiście). " - pewnie o to chodzi?
Gdzie tu obrazanie kaszlakow czy ich kierownikow? Ja tu widze jedynie najazd na idiotow tupu 'wiejski tuner' ktorzy przerabiaja maluszki sami wiecie w jaki sposob i prubuja nimi szpanowac przed laskami. Normalni wlasciciele nie powinni sie unosic. Wiecej luzu

Święta racja Unknown ale z tymi bmkami też mam kumpla wozi sie 740d, ma kasiure i myśli że jest cwaniak ale na zlocie tuningowców jak przyjechał a ja podjechałem moim kaszlem ( aktualny właściciel Porthos - pozdrawiam) to cała banda przyleciała do kaszla bo takiej zmoty dawno nie widzieli kopara opadła i głupioo mu było panowie nba takich trza lać zimnym moczem!!

A ja lubie wystawic sobie łokieć i wcale tego nigdy nie ukrywam bo klimy jeszcze nie mam...
Pozdr OSS

Cytat:
2003-08-24 19:30:10, Unknovn pisze:
(...) pewnie o to chodzi?
Gdzie tu obrazanie kaszlakow czy ich kierownikow? Ja tu widze jedynie najazd na idiotow tupu 'wiejski tuner'

Nie, akurat nie o to chodziło tylko jak w temacie
Cytat:
Kawałkiem blachy może być BUMA, MERCEDES, ale niektórym wystarczy zwykły FIATOL.

Co to znaczy "niektórym wystarczy"? To chyba nie jest komplement.
A co do fragmentu który zacytowałeś to swoją drogą ciekawe czemu autorka nie napisała "Polonezem" czy "Golfem" tylko właśnie "Kaszlem"... Takie texty wyrabiają "markę" innym, normalnym użytkownikom tych autek, którzy poddają je nawet delikatnemu tuningowi stylistycznemu czy dalekoidącym przróbkom mechanicznym - wszystkich tuningowców (w tym wiejskich tuningowcow) wrzucają do jednego worka. Dokladnie tak samo było po tegorocznym ATS'ie.

z tekstu wynika aby nie nie uogulniać i generalizować kobiet (dziewczyn) ze wszystkei sa jednakowe itp...a autorka uogulnia po czesci uzytkownikow 126p ja nie slucham disko ani techno ani nic podobnego nie wystawiam lokci i nie robie rundek do okola osiedla wiec moge poczuc sie po czesci urazopny

Ja nie odebralem tego w ten sposob. Wyraznie okreslila grupe uzytkownikow 126p ktorzy jej nie pasuja, jedynie co moze bulwersowac zakochanych w tym autku to slowo "FIATOL", ktore w moim slowniku nie istnialo do tej pory i byc moze jest obrazliwe . Co do wystawiania lokcia to do zakwalifikowania do potepionej grupy trzeba jeszcze sluchac disco-polo i jezdzic w kolko po podworku . Co do 'niektorym wystarczy', to czy sportowcy mieliby sie obrazic jakbym napisal 'niektorym wystarczy zalozyc dres i juz czuja sie panami osiedla'? Powaznie, chlopaki, nie ma o co kruszyc kopii.
PS. Ja czasami lubie wystawic sobie cala reke, nie tylko lokiec i polozyc na dachu

No dobra też sie wypowiem w tym życiowym temacie
Odnośnie łokcia: sam nie wystawiam bo kubeł mam prawie na ziemi i jest mi niewygodnie Jak widze chebla z krzywymi spoilerami, toną rdzy i nutą na maxa tamującego ruch na lewym pasie to zastanawiam sie czy ten kraj ma przyszłość

A odnośnie łapania dziewczyn na samochód: Litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie rozumie jak to wogóle działa

Naprawde tego nie rozumiesz?? No to juz tłumaczę. My ludziki poruszajace sie bobikami nie mamy szans z tylko jednego powodu. Mamy za mała tylną kanapę!! Pozatym mogły by uwierać mocowania amortyzatorów. Nie raz rozmawiając z "blondynkami" usłyszałem, że tylna kanapa jest zamała!!

Cytat:
2003-08-25 14:41:20, simon_pg pisze:
Naprawde tego nie rozumiesz?? No to juz tłumaczę. My ludziki poruszajace sie bobikami nie mamy szans z tylko jednego powodu. Mamy za mała tylną kanapę!! Pozatym mogły by uwierać mocowania amortyzatorów. Nie raz rozmawiając z "blondynkami" usłyszałem, że tylna kanapa jest zamała!!

Hehe, trzeba sobie kombi kupic- tam tylna kanapa nawet suie rozklada i tworzy rowna powierchnie z tapicerowana podloga bagaznika

Erotomani)))Nie prościej użyć gabloty jako "dojazdówki" do domciu?) tam łużeczko fajowe

Co do ignorancji, to chodzi(chodził? bo chciał się przenieść) ze mną na ATH taki kujon, co się upiera jak osioł że niemożliwością jest żeby Fiata 126 produkowali kiedykolwiek we Włoszech!!!

Cytat:
2003-08-25 16:03:03, Abdull pisze:
Erotomani)))Nie prościej użyć gabloty jako "dojazdówki" do domciu?) tam łużeczko fajowe

Łużeczko fajowe jest spoko, ale to jest norma, standard. Co jak któraś zechce sprópować czegoś nowego, bardziej szalonego? To i tak jeszcze nie to co w windzie, no chyba że sie nie ma ciemnych szyb a auto stoi w centrum miasta o 14:00 - to juz extreme

Rzaden Fiatol nie jest zwykły, każdy ma odrobinę serca , swoją duszę, swój własny indywidualny dźwięk wspaniałego silnika, starość dodaje mu charakteru minionych lat .
Obraża tą markę auta
(Świadczy to o tym że ta kobieta jest kobietą ) nie zna się na tym na czym nie powinna )