| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2009-05-06 23:48:31 Witam,
Mam do oddania tapicerke z 3000. Zlozy sie z tego calosc, nawet w dosc milym stanie, ale brakuje paru pierdol (pokretla do regulacji kata siedzenia, takiej pierdolki gumowej, spokojnie mozna wziac ze starych foteli), w siedzeniu pasazera sa ulamane plastiki w ktore sie wklada zaglowki, wiec delikatnie sie rusza, ale podczas jazdy nie slychac tego. Fotel kierowcy ma mate do grzania. Boczki sa do korbki. Marudny i leniwy Kuba mial je wziac ode mnie, ale chyba mial zly dzien na Omege i sie rozmyslil. Nie chce ich wyrzucac, ale nie mam gdzie ich trzymac, wiec trzeba sie decydowac bardzo szybko, inaczej wyladuja na smietniku Szybko czyli do jutra... |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2009-05-07 22:35:12 jak ktos sie zdecyduje to bedzie juz bez zaglowkow
jednak sporo elementow moze sie przydac nawet na podmianke, wiec polecam. Poki co zawalaja mi samochod, ale gora pare dni... |
KlakierOMA Opel Omega 3000 Jastrzębie Zdrój | 2009-05-07 23:49:51 Ta tapicerka to jest ta szara przed liftem czy ta czarna po lifcie? można jakieś zdjęcia? |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2009-05-08 00:14:25 szara
fot nie mam, mialem dwa komplety, z ktorych po trzydniowej walce zlozylem jeden, a drugi pozostal do oddania. Nie zmienia to faktu, ze na allegro pojawialy sie w gorszym stanie za znaczna cene. Mozna smialo wstawic do samochodu bez obciachu. No tylko ze teraz nie ma zaglowkow, bo w koncu wiem jak przelozyc trzpienie (jeszcze raz wielkie dzieki Seba ) i to co pisalem wczesniej.
tylko takie mam teraz. Fotel pasazera jest taki jak na focie, z fotela kierowcy pozostalo oparcie, siedzisko wzialem. Jak cos znajde jeszcze to wstawie
[ wiadomość edytowana przez: fatboy82 dnia 2009-05-08 00:15:06 ] |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2009-05-08 00:22:41 Przypomnialem sobie ze kiedys ten zestaw chcialem sprzedac, wiec sa foty
kanapa tyl foteli podlokietnik fotel pasazera fotel kierowcy (oparcie) |