[O] tapicerka z 3000

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Mam do oddania tapicerke z 3000. Zlozy sie z tego calosc, nawet w dosc milym stanie, ale brakuje paru pierdol (pokretla do regulacji kata siedzenia, takiej pierdolki gumowej, spokojnie mozna wziac ze starych foteli), w siedzeniu pasazera sa ulamane plastiki w ktore sie wklada zaglowki, wiec delikatnie sie rusza, ale podczas jazdy nie slychac tego. Fotel kierowcy ma mate do grzania. Boczki sa do korbki.
Marudny i leniwy Kuba mial je wziac ode mnie, ale chyba mial zly dzien na Omege i sie rozmyslil. Nie chce ich wyrzucac, ale nie mam gdzie ich trzymac, wiec trzeba sie decydowac bardzo szybko, inaczej wyladuja na smietniku Szybko czyli do jutra...

jak ktos sie zdecyduje to bedzie juz bez zaglowkow
jednak sporo elementow moze sie przydac nawet na podmianke, wiec polecam. Poki co zawalaja mi samochod, ale gora pare dni...

Ta tapicerka to jest ta szara przed liftem czy ta czarna po lifcie? można jakieś zdjęcia?

szara
fot nie mam, mialem dwa komplety, z ktorych po trzydniowej walce zlozylem jeden, a drugi pozostal do oddania. Nie zmienia to faktu, ze na allegro pojawialy sie w gorszym stanie za znaczna cene. Mozna smialo wstawic do samochodu bez obciachu. No tylko ze teraz nie ma zaglowkow, bo w koncu wiem jak przelozyc trzpienie (jeszcze raz wielkie dzieki Seba ) i to co pisalem wczesniej.

tylko takie mam teraz. Fotel pasazera jest taki jak na focie, z fotela kierowcy pozostalo oparcie, siedzisko wzialem.
Jak cos znajde jeszcze to wstawie

[ wiadomość edytowana przez: fatboy82 dnia 2009-05-08 00:15:06 ]

Przypomnialem sobie ze kiedys ten zestaw chcialem sprzedac, wiec sa foty

kanapa

tyl foteli

podlokietnik

fotel pasazera

fotel kierowcy (oparcie)