Grill BFL

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co o tym sądzicie ???Grill

Na pewno ładniejszy niż fabryczny

No masz, Abi też wpadł w wir przedzlotowych zbrojeń. Grill tuningowy, jak powszechnie wiadomo to najmniej 5 koniuffów więcej, a taki za 200 paki to może i z 8 wyciągnie

-----------------
Stahu

Widziałem na innych forach ,ze chłopaki sobie chwalą te grille

ostatnio widziałem cuś podobnego u Maro z 3-city.

całkiem fajny wgląd

...Stahu Ty się nie śmiej, Ty się dozbrajaj

Wlasnie dzis takowy zamontowalem u siebie, wszystko nawet fajnie pasuje niema jedynie tej gumowej uszczelki ale w razie czego mozna przeszczepic z oryginalnej kraty

Cytat:
2009-04-17 17:58:12, davo76 pisze:
Wlasnie dzis takowy zamontowalem u siebie, wszystko nawet fajnie pasuje niema jedynie tej gumowej uszczelki ale w razie czego mozna przeszczepic z oryginalnej kraty

A pewno, że można ... chromowaną obwolutę, także, tylko wymaga to dokładnego oszlifowania od wewnętrznej strony i dobry klej Jestem w trakcie montowania takowego chromu, efekt z chromem zależy także od koloru auta, jedni mówią, że lepiej bez, inni, że ładniej z ...

Wersja bez chromu w galerii mojego profilu

Na dniach przedstawię wersje z chromem

[ wiadomość edytowana przez: IndiGen dnia 2009-04-18 07:31:16 ]

I ja mam taki w swojej Omesi i wygląda naprawdę rewelacyjnie !!!

I jest i wersja z chromem, tak jak wcześniej pisałem, zależy od koloru autka, to co zobaczyłem u Brutala SZOK!!! CO prawda widuje już coraz więcej B FL z takim grillem, ale sądzę, że to dobrze. W ostatnich wersjach B FL już taki był fabrycznie montowany z wielkim znakiem OPLA centralnie zamontowanym ...