Propozycja współpracy dla handlujących samochodami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś z Was sprzedaje regularnie samochody albo ma dobry kontakt z kimś kto się tym zajmuje? Jeśli tak to proponuje współprace z moim biurem kredytowym. Polegałoby to na udzielaniu kredytów na sprzedawane samochody i podziałem prowizji z kredytu. Jeśli macie komis albo sprzedajecie jakiś samochód można od razu zaoferować klientowi udzielenie kredytu. Napisać w ogłoszeniu albo informować telefonicznie.
Od razu mówię, że interes jest calkiem opłacalny i dla osoby która podeśle mi klienta jak i dla samego klienta. Wynika to z tego, że kredyty które oferujemy są poprostu najtańsze na rynku (wyłączając banki tj. VW bank ktore kredytują zakup nowych samochodów z własnego salonu).
Do 100.000 pln kredyty udzielane są na oświadczenie o dochodach! bank bada jedynie fakt zatrudnienia, a nie wysokość dochodów.

Nawet jeśli sporadycznie sprzedajecie jakiś samochód to warto podesłać klienta i zarobić dodatkowo na prowizji

czekam na pytania

w jakiej instytucji Kolega po fachu pracuje

OT: Dejta kiedy gryll?? jutro albo w środe bede w Rzeszowie Ale kurde raczej kiepsko z czasem bo będzie burzliwa narada na budowie. sie zobaczy sie. Już niedlugo będziemy tam mieszkanie gdzies wynajmować zapewne, więc czasem sie zostanie na noc

przyjeżdżasz na dłużej?? jak chcesz to pomogę Ci cos znaleźć do wynajęcia. a grillik juz przygotowany do sezonu zadzwon jak bedziesz w rzeszy.

furiosus, pracuje u pośrednika finansowego TylkoDom. Głównie hipoteka, gotówka i kredyty samochodowe A ty gdzie pracujesz? Bank czy pośrednik?

tzn ja nie będę na dłuższą chwilę, to raczej PM który będzie dbał o wykonastwo. Ja zrobie projekt i tak mają chłopaki zrobić. Ale na narady będę jeździł, i wiesz jak wygląda droga KRK - Rzeszów i czasem nie będzie się chciało wracac.

KB S.A.

goorek tak jak mowilem na nocleg i impreze zawsze możesz liczyc droga do kraka moze i zla ale, za to fajne szykany co kawałek