Fiaty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cały dzień czyszczenia, mycia i udało się przyszykować cztery fiaciny do mojej ostatniej kawalerskiej podróży... życie

-----------------
Fiat 124 Spider, Fiat 125, Fiat 125p, 126p, Fiat 500, Fiat 600, Fiat 850
www.jarcar.net

awesome!
normalnie ja jezdem w szoku, którą pincetom startujesz 23maja?

Oczywiście że pincet szport, czyli ta z kotkiem

-----------------
www.jarcar.net

cos pieknego!!!

o kozacko , gdzie ty takie auta dorwałeś , i ile tak kasy wsadziłeś żeby doprowadzić to do takiego stanu

O kasę lepiej nie pytać, było by za to jakieś nowe autko...
Ale nowe to nie dla mnie

-----------------
www.jarcar.net

Mega kozak - 2 pincety i to w elegancim stanie.... Tylko zeby buraki niewprowadzali tego smiesznego podatku bo bedziesz mial 12000 rocznie do oplat za swoje hobby

Pecik , dodaj kombi , włocha , czarnego MRa z 2.0 , jakies fordy , i sam tylko Mauzer wie co jeszcze
piękna kolekcja

odkup od Barta dino i była by wiśienka na torcie

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2009-04-26 09:11:13 ]

Blady Forda i inne nie pasujące do kolekcji Fiata chcę sprzedać, dino by mi pasowało, ale zbyt mały budżet.
Najpierw 850 sport, potem 124 spider, może kiedyś dino ...
Najpierw rodzina, dom a potem hobby. Życie zweryfikuje pewnie wszystkie moje plany.
Pat, sram na ich cały podatek, jak to wejdzie, to te pojazdy znikają z polski! Chyba że zabytki ominie ta ustawa.
Szczerze wątpię że to wejdzie.

-----------------
www.jarcar.net

Cytat:
2009-04-26 09:35:00, mauzer64 pisze:
Blady Forda i inne nie pasujące do kolekcji Fiata chcę sprzedać, dino by mi pasowało, ale zbyt mały budżet. Najpierw 850 sport, potem 124 spider, może kiedyś dino ... Najpierw rodzina, dom a potem hobby. Życie zweryfikuje pewnie wszystkie moje plany. Pat, sram na ich cały podatek, jak to wejdzie, to te pojazdy znikają z polski! Chyba że zabytki ominie ta ustawa. Szczerze wątpię że to wejdzie.

Tez mam taka nadzieję Teraz musisz po slubie splodzic tylu chłopców ile masz klasyków ;] moj swap czeka na syna ;]

Sie mi wesel udało, ten na motorze z wozem bocznym to starosta

-----------------
www.jarcar.net

stary co ty robiles w Skrszyszowie trzebabylo powiedziec to bym wpadl a mieszkam w Godowie wies obok Gratylacje

O panie, gratulacje organizacji! Pozazdrościc!
No i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

A gdzie wiśniowy 125p?

pozytywnie tylko się cieszyć że są jeszcze ludzie którzy nie jadą do ślubu wypożyczonym 2-letnim mercem, albo innym bmw

pogratulować

wszystkiego najlepszego na nowej drodze

GRATULUJE

odwagi

Wszystkiego naj naj najlepszego dla młodej pary!
Mauzer nawet nie wiesz jak zazdroszczę Ci takiej eskapady na ślubie,poprostu klimat jaki tam był pozostanie w pamięci wszystkich uczestniczących.

Dzięki chłopaki!
Parada była super, 16 motocykli ( Indiany, Zundapp, Junaki, Wsk, M-72 i inne staruchy) , 5 samochodów ( starych ) , przebrania i inne atrakcje, robiło to wrażenie, ludzie nie wiedzieli co się dzieje.
Hemi jak będziesz chciał to zrobię Ci podobna paradę chodzby z 5oo-tek

-----------------
www.jarcar.net

Przylaczam sie do kolegow i rowniez zycze powodzenia na nowej drodze zycia

P.s Musisz miec chyba bardzooo wyrozumiala zone ze akceptuje twoje zainteresowania?I cala kolekcje fiatow

Ojjj.... Panie nie wiem czy współczuć czy gratulować bo nie wiem jaka ta Pani młoda jest??
Ale życzę z całego serca powodzenia na nowej drodze życia!!
Weselicho takie to tylko niektórym się może marzyć!

SZEŚĆ W BARZE MŁODEJ PARZE
Będąc w podobnej sytuacji życiowej jak Bladeusz pozwolę sobie przyłączyć się do końcowej treści jego życzeń:

ODWAGI...

Ale postaram się lepiej te życzenia sklierować - konkretnie do Twojej szanownej małżonki - bo z takim świrem jak Ty przyda Jej się odrobina...
Dla Ciebie natomiast życzenia - CIERPLIWOŚCI I SPOKOJU... duuuuużo spokoju - bo kobiety w bliższym zetknięciu wymagają posiadania takowej cechy u "połówki" pci męskiej...

A obojgu Wam jako "podstawowej komórce społecznej" - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE