[K] dzwon skrzyni DOHC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Kupię dzwon do skrzyni dohc z rozrusznikiem po prawej stronie.
Pozdrawiam

ile dasz? 125A.000

Mogę się zamienić na dzwon z rozrusznikiem po lewej stronie.
Pozdrawiam

Nikuss, czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam

Cytat:
2009-04-19 16:35:23, JanKo pisze:
Mogę się zamienić na dzwon z rozrusznikiem po lewej stronie. Pozdrawiam

po takiej propozycji , nie liczył bym na odpowiedź

Zatem oczekuję propozycji. Odpowiedź nie musi brzmieć tak nie lub nie wiem, ale oczywiście może.
Pozdrawiam

Cytat:
2009-04-20 19:47:24, Blady pisze:
po takiej propozycji , nie liczył bym na odpowiedź

ja tez

Może też być cała skrzynia.

up

70 zl za dzwon do "duzej skrzyni". Pochodzenie - 131 OHV. Nie wiem jaka masz skrzynie wiec nie daje gwarancji ze bedzie pasowal

Pochodzi z argenty. Jak sprawdzę oznaczenie, to napiszę. Dzięki za odzew

Kurde jak ja szukałem to nikt nie miał :/

Oznaczenie skrzyni: 131 BB 1005 44179965 B. Możesz Kosa sprawdzić czy będzie pasować?
Dziękuję

masz ta sama skrzynie co ja zdaje sie, mnie kosa powiedzial ze nie bedzie pasowac

Jeżeli tak jest, to szukam dalej. Czekam na potwierdzenie od Kosy.
Całą skrzynią również nie pogardzę jak pisałem.

kolnierz do skrzyni argenty nie pasuje, bo inaczej rozwiązane jest zabezpieczenie walka posredniego przed ruchem poosiowym. Reszta czyli rozstaw srub, ksztalt uszczelki itd jest takie samo. Jak chcesz to moge to sprzedac w komplecie ze skrzynia 4 duza ze 131 do ktorej ten kolnierz pasuje. Skrzynia ma zajechany synchronizator na 1, pozatym jest sprawna.

Szukam dalej.
Skrzynia 4 raczej mi nie leży. Jaka jest dokładnie różnica w tym zabezpieczeniu, może dałoby się to jakoś zaadoptować?

adoptować to mozna dziecko z domu dziecka. Jakby mi sie chcialo przerabiac ten kolnierz to nie wystawialbym go za te pieniadze, bo jak widzisz towar jest dosc deficytowy. Albo ryzykujesz 70 zl + przesylke i kombinujesz we wlasnym zakresie, albo usukteczniamy tu akademickie dyskusje co by moze sie dało zaadaptować i po jakich przerobkach.