ASO jakich kosztow sie spodziewac

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, wybieram sie za pare dni do ASO fiata w celu sprawdzenia i wyregulowania gazu w pandzie, oraz co wazniejsze do sprawdzenia czy emulacja nie robi jakis jaj bo na benzynie mi przerywa, wyczytalem ze mogly mi mapy wtrysku benz. pasc,(nie znam sie na tym dokladnie) jakich kosztow sie moge spodziewac jadac do ASO fiata???

Wystarczy się w ASO zapytać ile to kosztuje i co bedzie zrobione.

Cytat:
2009-07-17 18:44:06, michal476 pisze:
Witam, wybieram sie za pare dni do ASO fiata w celu sprawdzenia i wyregulowania gazu w pandzie, oraz co wazniejsze do sprawdzenia czy emulacja nie robi jakis jaj bo na benzynie mi przerywa, wyczytalem ze mogly mi mapy wtrysku benz. pasc,(nie znam sie na tym dokladnie) jakich kosztow sie moge spodziewac jadac do ASO fiata???

no niby proste zapytac ale przez telefon to raczj ciezko ustalic co auto dolega, chodzi mi o koszty przegladu i reg gazu oraz ewentualne zaprogramowanie tyh map na nowo, czy ustawienie tych wtrysków, mniej wiecej tyle ma by do roboty i nie chce zeby mnie oskubali za duzo bo sie nie znam, i chce po to wiedziec jakie moga byc koszty bo jesli ktos mi napisze na forum ze przeglad i reg robil i wynioslo go to np 50 zł a oni mi krzykna 150 to bede chyba wiedzial ze chce zedrzec ze mnie kase i im ladnie podziekuje