MotoNews.pl

Elektryczne szyby

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Jestem od nie dawna posiadaczem Corolli 1.3 hatchback 3d z 98r i mam takie pytanie: Czy ktos zakładal elektrycznie sterowane szyby z wymiana tapicerki drzwiowej na tapicerke z panelem sterowania i jaki byl to koszt? Znajomy mi doradzil ze najlepiej jest to zrobic w serwisie zeby pozniej nie bylo problemow wiec probowalem sie dowiedziec jakie beda to koszty Domyslalem sie ze cena takiego zabiegu nie bedzie mala ale... powiedziano mi ze sama elektryka kolo 850zl a gdzie jeszcze tapicerka drzwiowa ze sterownikami no i robocizna

Kup sobie najlepiej z rozwalonego z przodu auta podnosniki z wiazkami drzwiowymi i tapicerkami.Pozniej trzeba te wiazki podlaczyc do reszty najlepiej przekladajac piny w kostkach plus dolozenie brakujacego zasilania i brakujacych przewodow.
Powiedzmy ze mozna zaryzykowac kwote 900 zl za robocizne czyli przelozenie tego i poskladanie do kupy w serwisie. Za tyle w kazdym razie moglbym sie podjac nie narazajac firme na straty.

-----------------
Toyota Lexus diagnostyka i naprawa
Rowniez hybrydowe i wersje USA
Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream
Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera.
Naprawa elektroniki.
Regeneracja sterownikow Air bag.
Wpisywanie nr.Vin w komputer

Znalazlem dobrego elektryka i udalo mi sie zmiescic w kwocie 600 zł za wszystko w tym modul domykania