Serwis renault

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem posiadaczem Renault Clio II, a co za tym idzie bardzo sobie chwale ten samochód. Do 70 tys. nic złego się nie działo.
2 tygodnie temu oddałem autko do serwisu na przegląd. i... czekam już drugi tydzień, bo okazało się, że w Polsce nie ma przewodu paliwowego (który trzeba wymienić) i że muszę czekać. 14 dni!!!! Korzystałem z serwisu "Decar" na Stawki i nie polecam nikomu. Proszę jednocześnie o jakieś uwagi na temat innych serwisów, gdzie najlepiej się Wam współpracuje. Chodzi oczywiście o terminy naprawy i fachową obsługę. W Decarze na dzień dobry chcieli wymieniać rozrząd, itp. Proszę o odpowiedź

Witam.
Jeśli chodzi o brak niektórych części to sporadycznie sie to zdarza (do mojej Meganki chcieli sprowadzić wszystkie zegary z Francji).
A co do serwisów, to w Poznaniu (i okolicy) podoba mi się serwis w Antoninku, można być przy naprawie i patrzeć mechanikom na ręce.

polecam serwis przyguckiego w Lodzi.

Kolega anonimowy pytał o serwisy w Wawie ale skąd macie to wiedzieć skoro się nie zarejestrował

Może komuś się przydadzą te namiary, które podaliście

pozdrawiam

To, ze jest anonimem, moze takze oznaczac, ze zostal wywalony z bazy motonews.

-----------------
http://plepleple.pl

to ze trzeba czekac na czesci to raczej normalne, wyobraz sobie ze serwis ma trzymac u siebie wszystkie mozliwe czesci to wszystkich modeli w swim magazynie: czas oczekiwania 14 dni jest nomalnym czasem oczekiwania na oryginalna czesc ktorej nie ma w kraju, natomiast co do rozrzadu to chyba dobrze ze uprzedzili cie przed zerwanie sie paska, auto ma ok 5 lat??... jestes beznadziejnym przypadkiem niezrozumienia dzialania serwisu samochodowego.