| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Tomek2 corsa b żernica | 2003-08-25 10:41:58 No panowi nic nie wiecie na temat tego stopu, co jest proszę o mobilizacje,
dzięki |
Lee GF8 Katowice | 2003-08-25 22:16:07 el0!!
primo: ogolnie 3 swiatlo stop na gorze tylnej szyby w espero jest dosc denerwujace, niestety jest taka konstrukcja ze dla wysokich kierowcow bedzie ono bardzo przeszkadzac. szczegolnie przy jezdzie po gorach okazuje sie ze za takim stopem moze 'schowac' sie niejedna informacja. sequndo: ale jesli bedziesz dalej myslal o instalacji to musisz dokladnie dobrac obudowe tak aby przykleic stop do szyby, bo inaczej jak bedzie odstawac to w nocy bedziesz mial czerwono w calym samochodzie. i po trzecie: polecam swiatla rodzimej firmy WESEM. tanie, dobre i dostajesz komplet do instalacji, nic nie musisz dokupowac, cudowac, lutowac... chociaz z tym ostatnim to wiadomo lut to lut... http://www.wesem.com.pl/ |
Lotuss Fiat Linea Zabrze | 2003-08-26 13:50:38 Zawsze możesz sobie "podwoić" stop przez "dodanie" w klape bagażnika. Ja i kilku klubowiczów tak ma i jest OK Temacik stopu w klapie byl juz poruszany... |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-08-26 23:54:33 Tomek2! Ja z polecenia niezwariowanego jeszcze elektryka kupiłem lampę stop HELLA...za ok.55zł. Jej WIELKĄ zaletą jest to, że "odbłyśnik" czyli "światłodajnik" regulowany kąt pochylenia wewnątrz lampy!!...No i poza tym jakość i trwałość firmy HELLA! |
Krzysztof_L Warszawa | 2003-08-27 20:15:44 mnie się podoba tylko oryginalny stop do espero, montowany na półce. Jeszcze u nikogo nie widziałem. |