[K] PILNIE kupię sprężarkę do klimatyzacji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
PILNIE kupię sprężarkę do klimatyzacji do Omegi B, silnik 2,5 TDS rocznik 1999. Sprężarka która była założona, która zdemontowałem to:
DENSO
7SB 447200 R134a ND-OIL8

jak ktoś posaida taką lub wie gdzie dostać, oczywiście chodzi mi tu o używke, sprawną, najlepiej z gwarancją rozruchową w przystępnej cenie.
Prosze o kontak 506 032 287

mam taka sprężarkę ale od 2.5 V6 97 rok. wiec nie wiem czy bedzie pasowac

nie bedzie pasować

ogłoszenie nieaktualne, sprężarkę dałem do regeneracji, pozdrawaim

pytanie ile zaplacisz za remont bo mnie tezto czeka i jestem ciekaw ceny pozdrowienia

napisze Ci jak bedę wiedzial, zostawiłem narazie do wyceny, bo nie wiem co jest padnięte. W poneidizalek mam dzwonic to napisze. Ale powiem Ci ze ile by nie kosztowalo to bedzie zrobiona, a za używke tak czy tak trzeba ponad 200 dac i nie wiadomo ile pochodzi.

ja jestem wstepnie umowiony i wymiana jakiejs tam uszczelki co przepuszcza czynnik chlodzacy oraz wymontowanie sprezarki zamontowanie i nabicie czynnikiem wyniesie mnie ok320zl powiedzial ze za remont wezmie 200 i nabiciebiora 150 ale ze u nich robie to troche zejdzie z ceny.podpowiem ze powiedzieli mi ze uzywki nie bardzo sie oplaca kupic bo gdy sa one nie uzywane to ponoc te oringi pozniej puszcaja.nadmienie ze warsztat jest dosc renomowany.pozdrowienia