| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
911 Kraków | 2008-11-28 22:20:55 Dziękuję! A czy istnieją w Czechach stacje benzynowe LPG przy supermarketach? np. w Brnie? |
croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój | 2008-11-29 20:20:06 witam.
trudno mi p[opwiedzieć bo raczej robie kilka razy w miesiacu tyrase ale atostrada na niemcy. niemniej jest icg b. duzo tych stacji. zależy gdzie jedziesz . na austrie czy niemcy to moge ci podać gdzie tankować. chociarz ja 1 tankowanie robie przed pragą.
|
911 Kraków | 2008-11-29 20:46:02 Jadę na Austrię w kierunku Znojma. Wiem że w Vyskowie jest Jet ale w Znijmie jeszcze szukam jakiejś taniej stacji żeby się dotankować. |
croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój | 2008-12-01 08:08:52 ja robie trasy na niemcy wiec kierunek poza brnem jest mi nie znany, ale 1 korona to jest 13 groszy.
|
ninjja chorzow | 2009-05-17 19:43:49 witam poniewaz croma 1 w tym watku wspomnial ze jezdzi na niemcy ja bede jechal z granicy w kudowie zdroju przez prage autostradami do monachium. bardzo wiec bym prosil o podanie stacji zarowno w czechach i niemczech tych z lpg. tam gdzie jade kolo monachium mam kinigsdorfie stacje pod domem prawie w droge bede tankowal w chorzowie potem dobije do pelna w kudowie . na zbiorniku na trasie robie 330 km wiec potrzebuje stacji w czechach w odleglosci 300 km od kudowy w kierunku na prage, chyba ze w kudowie nie zatankuje i przejade jeszcze te okolo 130 km wiec te stacje bede potrzebowal znac no i zeby mialy na 100 % polskie koncowki
pozdrawiam i dziekuje za info |
croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój | 2009-05-18 08:03:56 ninnja. generalnie w czechach nie ma problemu z zatankowaniem gazu. od kudowy nie jestem Ci w stanie pomoc bo to nie moja trasa. a z pragi jesli nie jedziesz na granicę rozvadov -vaidhaus to takze. ale praktycznie na kazdej stacji przy autostradzie jest LPG. po czesku plyn. |