Po ile LPG w Czechach?????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wybieram się w kierunku Wiednia przez Brno i chcialbym Was zapytać po ile jest tam LPG? Interesują mnie opinie osób które niedawno byly w Czechach a nie linki np. do stron PZM gdzie jest wartość uśredniona i jak w przypadku Niemiec mijająca się z prawdą.

średnio jest po 16 korun. najtaniej na jeecie. pomiędzy najtansza na najwyzszą cena jest ok. 1,5 koruny róznicy. po czesku korona to koruna. więcej jeżdżę po czechach niż po polsce.

Cytat:
2008-11-27 19:03:34, 911 pisze:
Wybieram się w kierunku Wiednia przez Brno i chcialbym Was zapytać po ile jest tam LPG? Interesują mnie opinie osób które niedawno byly w Czechach a nie linki np. do stron PZM gdzie jest wartość uśredniona i jak w przypadku Niemiec mijająca się z prawdą.

Dziękuję! A czy istnieją w Czechach stacje benzynowe LPG przy supermarketach? np. w Brnie?

witam.
trudno mi p[opwiedzieć bo raczej robie kilka razy w miesiacu tyrase ale atostrada na niemcy. niemniej jest icg b. duzo tych stacji. zależy gdzie jedziesz . na austrie czy niemcy to moge ci podać gdzie tankować. chociarz ja 1 tankowanie robie przed pragą.

Cytat:
2008-11-28 22:20:55, 911 pisze:
Dziękuję! A czy istnieją w Czechach stacje benzynowe LPG przy supermarketach? np. w Brnie?

Jadę na Austrię w kierunku Znojma. Wiem że w Vyskowie jest Jet ale w Znijmie jeszcze szukam jakiejś taniej stacji żeby się dotankować.

ja robie trasy na niemcy wiec kierunek poza brnem jest mi nie znany, ale 1 korona to jest 13 groszy.

Cytat:
2008-11-29 20:46:02, 911 pisze:
Jadę na Austrię w kierunku Znojma. Wiem że w Vyskowie jest Jet ale w Znijmie jeszcze szukam jakiejś taniej stacji żeby się dotankować.

witam poniewaz croma 1 w tym watku wspomnial ze jezdzi na niemcy ja bede jechal z granicy w kudowie zdroju przez prage autostradami do monachium. bardzo wiec bym prosil o podanie stacji zarowno w czechach i niemczech tych z lpg. tam gdzie jade kolo monachium mam kinigsdorfie stacje pod domem prawie w droge bede tankowal w chorzowie potem dobije do pelna w kudowie . na zbiorniku na trasie robie 330 km wiec potrzebuje stacji w czechach w odleglosci 300 km od kudowy w kierunku na prage, chyba ze w kudowie nie zatankuje i przejade jeszcze te okolo 130 km wiec te stacje bede potrzebowal znac no i zeby mialy na 100 % polskie koncowki
pozdrawiam i dziekuje za info

ninnja. generalnie w czechach nie ma problemu z zatankowaniem gazu. od kudowy nie jestem Ci w stanie pomoc bo to nie moja trasa. a z pragi jesli nie jedziesz na granicę rozvadov -vaidhaus to takze. ale praktycznie na kazdej stacji przy autostradzie jest LPG. po czesku plyn.