| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-08-24 00:30:30 Postanowiłem wystawić moje prace pod ostrzał Waszych spojrzeń Co o nich sądzicie?? Chciałbym zaznaczyć że nie zajmuje sie tym zawodowo wiec weźcie to pod uwage przy oglądaniu/ocenie. A Kancik w profilu... [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-08-24 03:26:27 ] |
Bratek Megan Cabrio Ostrow Wielkopolski | 2003-08-24 10:41:08 troche slabe te prace |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-08-24 10:59:05 Hmmm mosze nie tak szybko z tymi nazwami dla tych prac.
Duzo siedze na Forum vt i tak w sumie to im zwykle lepiej to wychodzi . Ale trenuj dlaej nie od razu rzym zbudowano |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-08-24 13:39:39 Dobra dobra, wiem ze to nie mistrzostwo swiata ale co sadzicie o samym pomysle na Kanta? Chciałbym go podobnie pomalować w rzeczywistości wiec czekam na wasze opinie - co sądzicie, co byście zmienili itp.
A co jest zlego w nazwach tych prac?? Nazywałem je tak zeby moc je latwo rozpoznac. Pracowałem ponad 3 lata w serwisie BWM wiec chyba oznaczen nie pomyliłem - E-66 zostało tylko na osobnej animacji TUTAJ, reszta jest nazywana bez zastanowienia.
Ale ja nie siedze tak jak oni non-toper nad programem graficznym, a mój PicturePublisher tez nie jest idealnym narzedziem. Bede sie starał robić coraz lepsze, tymczasem ocencie sam pomysl mojego Kanta Wracajac jeszcze do Kanta: zastanawiam sie nad dołem (ponieżej listew) - lepiej by wygladało tylko miedzy kołami czarne czy na całej dlugości (na zwisach) aż do końca, tak jak teraz jest?? [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-08-24 16:27:59 ] |