Moje VT - kilka BMW i mój Kant

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Postanowiłem wystawić moje prace pod ostrzał Waszych spojrzeń . W końcu zrobiłem z nich WWW i można je obejrzeć >> TUTAJ <<.
Co o nich sądzicie?? Chciałbym zaznaczyć że nie zajmuje sie tym zawodowo wiec weźcie to pod uwage przy oglądaniu/ocenie.

A Kancik w profilu...

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-08-24 03:26:27 ]

troche slabe te prace

Hmmm mosze nie tak szybko z tymi nazwami dla tych prac.
Duzo siedze na Forum vt i tak w sumie to im zwykle lepiej to wychodzi .
Ale trenuj dlaej nie od razu rzym zbudowano

Dobra dobra, wiem ze to nie mistrzostwo swiata ale co sadzicie o samym pomysle na Kanta? Chciałbym go podobnie pomalować w rzeczywistości wiec czekam na wasze opinie - co sądzicie, co byście zmienili itp.

Cytat:
2003-08-24 10:59:05, CZUCZU pisze:
Hmmm mosze nie tak szybko z tymi nazwami dla tych prac.

A co jest zlego w nazwach tych prac?? Nazywałem je tak zeby moc je latwo rozpoznac. Pracowałem ponad 3 lata w serwisie BWM wiec chyba oznaczen nie pomyliłem - E-66 zostało tylko na osobnej animacji TUTAJ, reszta jest nazywana bez zastanowienia.
Cytat:
Duzo siedze na Forum vt i tak w sumie to im zwykle lepiej to wychodzi .
Ale trenuj dlaej nie od razu rzym zbudowano

Ale ja nie siedze tak jak oni non-toper nad programem graficznym, a mój PicturePublisher tez nie jest idealnym narzedziem. Bede sie starał robić coraz lepsze, tymczasem ocencie sam pomysl mojego Kanta .

Wracajac jeszcze do Kanta: zastanawiam sie nad dołem (ponieżej listew) - lepiej by wygladało tylko miedzy kołami czarne czy na całej dlugości (na zwisach) aż do końca, tak jak teraz jest??

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-08-24 16:27:59 ]