Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Michal7e91 Member Klubu Espero Daewoo Espero Orzysz/Łódź | 2009-05-21 21:22:47 Wściekłem się dziś nie miłosiernie, żeby nie napisać że się w....m. Po zakupach chowając zakupy do bagażnika moja narzeczona zauważyła, że nie ma zaślepki zamka. Myślała, że odpadła sama. No ale niestety ktoś jej pomógł. Jakiemuś gówniarzowi chyba się logo spodobało i postanowił sobie wziąć. I najzwyczajniej w świecie ułamał. ![]() ![]() Mieszkam w tym mieście (czyli Ełku) od trzech lat i już trzeci raz coś mi na "c..." diabła na robili. W Oplu mi dwa razy w ciągu miesiąca prawe lusterko ułamali ale to jeszcze było na innym osiedlu. Teraz tu ta zaślepka. Mam nadzieję że będzie spokój już. Zastanawia mnie fakt czy przypadkiem nie wybierają mojego auta ze względu posiadania innych blach niż miejscowi. Strach nawet w biały dzień anteny od CB na dachu zostawić bo zaraz zwiną. Dorwał bym takiego gówniarza to ręce przy samej d... bym mu powyrywał. Ojciec z matką musieliby za naprawę zapłacić ciekawe czy wtedy taki urke by był, żeby komuś coś zniszczyć. Wszystkiemu winne chyba jest to, że dzisiejsza młodzież nie ma zajęcia i tak to chodzą i zmysłują. |
![]() Esperynek Klubowy Weteran Skoda Octavia 1,4 TSI Częstochowa | 2009-05-21 21:37:16 Współczucie...i co- kupisz cały zamek teraz? |
![]() devil_sc White DeViL Sosnowiec (SO) | 2009-05-21 23:25:22
Kolego kolego ja jak kupiłem mojego esperaka miałem blachy WE coś tam i do momentu zanim go przerejestrowałem policja zatrzymała mnie dwa razy, pierwszy raz przed uczelnia drugi raz u mnie na osiedlu i koleś dopiero jak zobaczył w dowodzie osobistym ze jestem "swój" (jescze z głupa zapytał czemu jezdze samochodem na warszawskich blachach) to powiedział żebym jechał dalej... paranoja ![]() ![]() ![]() a swoja droga to kumple na osiedlu chcieli mi troche przerysować samochód za blachy ale miałem szczęście że wcześniej mnie w nim zobaczyli... |
![]() robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2009-05-21 23:33:02 ja już 4 razy lusterka kleiłem. najczęściej to od strony kierowcy.
Moze kleiłbym dalej, ale kupiłem to starego typu, a ono się wygina zamiast łamać ![]() Pozdr |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2009-05-22 07:22:43 Mi w Nubirze 2 razy chcieli lusterko wyłamać, tylko na szczęście nie udało im się, bo lusterko można zarówno złożyć (jak w esperaku), jak i wygiąć w drugą stronę (w esperaku można tak?). A pierdolone kibole przemaszerowali sobie po masce i dachu (po relingach)Lakier spolerowałem,ale gnieceń nie da się wypukać ![]() ![]() |
![]() Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2009-05-22 07:33:21 Mi się na szczęście jeszcze nie zdarzyło mieć uszkodzonego samochodu, bo przeważnie samochody stały pod klatką gdzie zawsze jest spokój, a i po za tym chłopaki mnie znają i wiedzą czym jeżdżę i nie ruszają, no, a teraz oba stoją na wsi pod domem u żonki więc tam są bezpieczne.
Na pewno bym się zdenerwował jak bym uszkodzony znaczek miał, bo to chyba nie do naprawy ??? Potem trzeba nosić o jeden kluczyk więcej lub otwierać tylko z automatu... |
![]() lucas48 Klubowy Weteran ![]() BMW 530i Warszawa Ursynów | 2009-05-22 09:25:05
z tego co pamiętam te nowsze (składane) chodziły w obydwie strony ![]() PS jak kupiłem Omegę zaraz znalazł się amator cudzej własności. Wykręcili mi antenę od radia (standardowy zamiennik Oplowski) - wartość szkody jakieś 10zł. ![]() ----------------- ..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::.. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2009-05-22 10:32:34 Raz tylko lusterko prawe straciłem. W złomero jeszcze. Chłopcy zapili i nie pilnowali mi auta. |
![]() greenberg Espero 1.5 San Diego na 45% | 2009-05-22 10:51:58 ja mam krakowskie blachy i auto z obu stron przejechane gwoździem po postoju w centrum Katowic ktoś mi też urwał gumową uszczelkę drzwi i kamieniem uderzył we wlew paliwa, 3 lata temu pod stacją paliw przy pewnym osiedlu w Katowicach jakiś gnojek chciał mi złamać antenę gówniarz 15 lat to złapałem rzuciłem na ziemie i dostał w dupę z buta i poleciał że hej |
![]() adamesce bylo Espero jest Ope ... Sosnowiec | 2009-05-22 11:14:10 mi w poprzednim aucie (clio) jak i w espero urwali antenki, espero jest jeszcze porysowane jakims kluczem lub gwozdziem z przodu. w clio polamali mi 2 kolpaki tz skopali z butow tak bardzo ze sie rozpadly. w clio to mi jeszcze jakis debil namalowal sprejem na maske hu** tz ptaszka ale pod papierem wodnym zszedl . i wszystko to na osiedlu przed blokiem |
![]() pawel12356 Daewoo Espero 1.5 16v Czerniak | 2009-05-22 11:24:52 ode mnie ktos 2 kołpaki orginalne "porzyczył" |
![]() Michal7e91 Member Klubu Espero Daewoo Espero Orzysz/Łódź | 2009-05-22 15:08:31
Raczej kupię same logo na tej aukcji jak nie znajdę nic innego. Tyle, że to logo trochę się różni od tego co było u mnie. Chodzi o otwór jest po drugiej stronie. Ale chyba w niczym to nie powinno przeszkadzać. Czytając o co nie których waszych szkodach to moja nie jest aż taka straszna. Ale jest. Kasę którą trzeba wydać na naprawę szkody można byłoby przeznaczyć na coś sensowniejszego. A odnośnie blach to na razie nie zmienię bo auto jest zarejestrowane na ojca, więc nie da rady. [ wiadomość edytowana przez: Michal7e91 dnia 2009-05-22 15:11:21 ] |
![]() robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2009-05-22 15:14:44
Stare też w obie. ![]() A jak nie możesz zmienić blach to daj sobie jakieś ramki miejscowe, albo naklejke lokalnego klubu piłkarskiego ![]() ![]() Pozdr. |
![]() Michal7e91 Member Klubu Espero Daewoo Espero Orzysz/Łódź | 2009-05-22 15:19:05
No niezły pomysł tyle że lokalne kluby są dwa ![]() ![]()
A odnośnie lusterek. Nie wiem jakie mam, czy stare czy nowe. Ale nie chcą się składać. Chociaż siły za wiele nie przykładałem do tego bo bałem się żeby nie urwać. Czy one aż tak ciężko się składają? |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2009-05-22 16:33:14
nie wątpię ..ale jedynie w Twoją krótką pamięć ![]() TEN wątek nie Ty stworzyłeś ![]() Michał ...spróbuj prysnąć w "przeguby" lusterek WD40 lub tp preparat...odczekaj..poruszaj ..znowu pryśnij i do skutku... Żeby sie złożyły trzeba pokonać pewien mocno odczuwalny wstępny opór ale bez przesady ...nie aż taki żeby traktować je z buta ![]() Jednego nie rozumiem...jak w miejscowości gdzie mieszka 10 rodzin (no dooobra... może 14 ![]() ![]() ![]() /to już trza mieć wręcz Autobusowego (nie)farta ![]() |
![]() Michal7e91 Member Klubu Espero Daewoo Espero Orzysz/Łódź | 2009-05-22 16:39:00
Podziękował ![]() |
![]() Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2009-05-22 17:36:05
dobrze albo i nie ze ci sie przez szybe nie wpierdzielił jak orła wywijał, zresztą mi tez chyba jakims kluczem na ursynowie przejechali po boku neszczescie niemyty od kilku tygodni esperak przyjął to godnie, po umyciu sladu prawie nie było [ wiadomość edytowana przez: Kula69 dnia 2009-05-22 17:44:31 ] |
Darek54495 Klubowy Weteran Frontera i czarny katowice | 2009-05-22 18:49:57 moja mala masakraKLIK ![]() |
![]() Michal7e91 Member Klubu Espero Daewoo Espero Orzysz/Łódź | 2009-05-22 19:27:57
No to była masakra na całego. Ja bym chyba się "rozpłakał" na widok tak zdewastowanego mojego auta. Ale tak patrząc na zdjęcia z zamieszczonego przez Ciebie linka przypomniała mi się jeszcze jedna moja historia. Mając jeszcze Lade 2107 pojechał na zjazd. Samochód zaparkowałem ładnie przy akademiku w piątek po południu. Do samochodu nie zaglądałem aż do niedzieli do godzin wieczornych kiedy nastała pora powrotu do domu. Podchodząc do auta mą uwagę zwróciła nie zamknięta tylko położona maska i drzwi. Pierwsza myśl była, że ukradli mi akumulator, no ale po podniesieniu maski okazało się że aku jest. W schowku miałem 50 zł których też nikt sobie nie wziął. Wkładam ja kluczyk do stacyjki, kręcę, kręcę i kręcę ... i nic ![]() Dodam, że cała ta sytuacja miła miejsce W Białymstoku przy akademikach tamtejszej politechniki. |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2009-05-22 21:21:41
Szyby mam ubezpieczone ![]() |