Kto cos słyszał o nowej Avensis T-Sport? albo V6?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ostatnio widziałem Ave na ulicy ze znaczkiem TS oraz małą V6 czy to możliwe?

Z tego co wiem to największy silnik jaki ma nowe AVE to 2AZ-FE a to jest rzędowe 2,4 litra VVTi, no chyba że mamy do czynienia z jakimś przeszczepem, a plakietki to inwencja właściciela.

Z tymi plakietkami to może być tak samo jak z palkietką którą ja widziałam na Corollece stojacej pod serwisem a wziętej z Opla

po wawie jezdzi honda s2000 "wo dolot" ze znaczkmi mercedesa
i co njlepsze nikturzy sie na to łapią

Tak ale właściciel wygrał przezten znaczek merca skrzynkę wódki
Naklejek jest wiele

Nie ma Avensis TS, przynajmniej w oficjalnych informacjach Toyoty. Nowy silnik 2.4 litra ma dopiero się pojawić u nas jesienią.

No tak ale ten znaczek V6 nie wygladal jak jekies dolepione guwno tylko byl napisany ta samą czcionka co Avensis... chociaż byc może się myle.

Boras, a moze twoja dobra znajomosc samochodow jest tylko na pozor... hehe...

Takie znaczki można kupić w każdym (dobrym) salonie Toyki i w wiekszości sklepików motoryzacyjnych. Nie zmienia to faktu, że znaczek nie oddawał informacji o silniku

a może auto było kupowane w Niemczech?

nie ma szans w niemieckiej ofercie max to 2,4 i to w automacie, może i v6 jest możliwe ale po swapie z np. camry, tylko kto w tak nowym aucie robi swapa ?

borass ma racje!!
ja tez widzialem AVE TS V6
w kombiawce i sliczna byla... jakies 18 chyba ciemny kolor jakis... boro ten sam widziels???? jesli nie to rozwiazuje pytanie nasze!!!