I "Kręciołek Krakowski" I Eliminacja Pucharu AK Krakowskiego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Automobilklub Krakowski serdecznie zaprasza wszystkich zawodników oraz sympatyków sportu samochodowego na "I Kręciołek Krakowski"
I Eliminacę Pucharu AK Krakowskiego

Próba sportowa odbędzie się 22 III 2009,na placu Eurostar przy ulicy Centralnej w Krakowie o godzinie 11:00, składać się będzie z trzech przejazdów (nie wliczając zapoznania - przejazd w kolumnie lub na \"piechotę\".

Nawierzchnia betonowo-szutrowa potrafi zaskoczyć najbardziej
doświadczonych kierowców, przez co staje się bardziej widowiskowa
i emocjonująca dla startujących załóg jak i kibiców.

Serdecznie zapraszamy wszystkich fotoamatorów, choć profesjonaliści są także mile widziani do uwieczniania wyczynów zawodników.
Do klasyfikacji końcowej będą brane dwa najlepsze wyniki (z trzech
przejazdów). Na najlepszych w danych klasach czekają pamiątkowe puchary i dyplomy.

Zgłoszenia przyjmowane będą drogą mailową do 20 III na adres: mailto:rajdowykrakow@poczta.pl
lub mailto:biuro@automobilklub.krakow.pl zgłoszenia na adres Automobilklubu prosimy przesyłać do 20.III do godz. 14.00
Wpisowe w kwocie 50 zł, płatne w dniu imprezy.

Informacje również na stronie www.rajdowykrakow.republika.pl

szykuje sie fajna impreza :] , lista zgloszen bardzo ciekawa, sam sie nawet zglosilem ale niestety wozek nie gotowy i pewnie pojade tylko ogladac, jesli bedzie pogoda to relax przy grilu hehe

Jak dotąd pogoda jest wręcz wyśmienita, zwłaszcza na grilla

Startujemy)

to ja coś skręcę

ja tez sie postaram

było harcorowo jak ktoś ma fotki albo filmiki z moich przejazdów to bede wdzieczny za przesłanie na maila pisiekrally@poczta.fm

[ wiadomość edytowana przez: Pisiek dnia 2009-03-22 17:08:26 ]

powinienem miec filmik, bo krecilem kamera kumpla wszystkie malczany, jak juz bede mial to ci podesle, pozdro

jak mówiłem tak zrobiłem

no ja tez cos powinienem miec takze jak cos to wysle na maila pzdr

no to ja także poprosze jakieś cos- foto,videło na maila: go2rally@go2.pl

senkju

my mamy ponad 100 fotek, ozywiscie najwiecej maluszków, ale Anka dopiero robi galerie, wieczorem powinna byc na stronie. Pare fajnych fot mike'a i piska jest

Mike w akcji pełnym bokiem:

fajne fotki na stronce

poochaty za tydzien wieliczka :>

Wieliczka ??

właśnie Majk zapodałbys stronę tego cyklu z quadem do wygrania

Puchar "AL Sprint Pan Mechanik" http://www.alsds.eu/ kto sie wybiera??

Ja jadę, tylko coś mi sie organizacja nie podoba za bardzo, ale to sie zobaczy, pzdr

Zapraszam do galerii z tego Kręciołka

I Kręciołek Krakowski

Był ktoś dzisiaj w Wieliczce ?

fajne fotki muniek ale bałaganu w busie nie musiales upubliczniac ;p

Co do wieliczki to myslalem z ranca ze w klasie do 1600 pozamiata ten bialy malec trs z 1.2 motorem ale cieliśmy sie na sekundy i on mial chyba 1:28 a ja 1:27. a pozniej jakies dziwne zasady byly i parami w kołko sie jezdzilo i w sumie to nikt nie wiedzial o co kaman. bez sensu to bylo troche i troche ludzi olało temat i sie zawinęło do domu.
Reasumując - podejscie organizacji super, sam organizator Pan Andrzej naprawde bardzo sympatyczny. BK i dialog zawodnik- organizator przedni. Jednakze sam pomysł zawodów wg mnie troche nietrafiony(ot chociazby to że słupek sie liczył jako taryfa ale 3 przejazdy i najlepszy czas sie liczył tylko). Nie tragiczne rozwiazanie ale w moim mniemaniu czegos innego oczekwiwałem chyba

aha: fotografowie- nie stoimy na wypadkowej bo ja dzisiaj jednego bym ustrzelił lecąc slajdem. no i w sumie to jeszcze jednego bym skrzynką z szykany trafił ale to juz moja wina

pozdro