Bad Look :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Już od jakiegoś czasu myślałem o zrobieniu czegoś takiego.

Wie ktoś,gdzie w Poznzniu lub okolicy robią takie rzeczy ?
Najlepiej warsztat który miał z tym do czynienia.

witam
Wygląda całkiem nieźle, ciekawe jest to że maska jest od tzw. C a zderzak od B. Zastanawiam sie czy musial cos przerabiać czy po prostu zalozyl maske i tyle?
pozdr
ILKU

Zauwazyliscie ze tylna opona wychodzi jakos tak "nie realnie" na gorze wyglada jak by miala 235 a na dola jak 295.

Tak ekstremalnie zglebiona Omega siedzi w rozkroku, stąd odstawanie koła.
Sądząc po szerokości laczka, z tyłu są felgi 10" i opona prawdopodobnie 265.

OT: Moim zdaniem auto na zdjęciu wyglądało by kozacko z normalną maską od C, bo uważam bad look za wiochę . No ale to temat na inną dyskusję

Cytat:
2006-05-29 00:10:43, Immo pisze:
Moim zdaniem auto na zdjęciu wyglądało by kozacko z normalną maską od C, bo uważam bad look za wiochę . No ale to temat na inną dyskusję

Bad Look w B i C jest nieporozumieniem.W A ,jak najbardziej na miejscu
Dyskusja jest właśnie o tym.
Jeżeli już ktoś robi bad looka w samochodach w których jest grill w masce, to powinien go zrobić delikatniejszego ,i razem z bad lookiem powinien zwężyć grill, by dolny wewnętrzny róg bad looka był na tej samej wysokości co górna część atrapki.

MarekV6 tylko spytał kto mógłby mu tak zepsuć auto
Jemu się to podoba, to że nam się nie podoba to inna sprawa

używając poznańskiego określenia Bestia MarkaV6 jest tak "wypasiona", że nie ma juz tam co zmieniać - gratuluję...

ale skoro chce zrobić BadLOOKa to będzie okazja
dodać kolejne zdjęcie w wątku POŚMIEJ SIE znaczy w WYPATRZONE OMEszki

BadLook jest ekstra, gdy trzeba na światłach w nocy kawałek przejechać. Od razu się go odechciewa

zawsze to mnie zastanawiało jaki wpływ mają "brewki" na oświetlenie drogi i czy podczas przeglądu o to się nie czepiają ?

a co z konkretami ??? adresy ??? telefony ??? faxy ???

H. O. T. ?

o to właśnie mi chodziło
a to tylko 2 rzuty beretem odemnie.

nawet niezle to wyglada , moze jakies inne fotki ukazujace caly przod auta???

to może się podobać ale oma z takim designem podjeżdża mi troszkę pod starego avensisa w kombi. Widać na tym zdjęciu że zrobiono to dokładnie i zgodnie ze sztuką "blacharską" ale mimo to trochę psuje ogólny wizerunek tzn to już nie bedzie Adam Opel tylko Kodżiro Opel.
Ale to tylko moje skromne zdanie. Szacun

Ja jestem na NIE
P.S. Nawet do błotników nie pasuje. Takie oderwane od wszystkiego...
A seria całkiem zgrabna jest...