[MK7] Oświetlenie wewnętrzne.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Mam taki problem, chcę wymienić sobie żarówki oświetlenia wewnętrznego w moim Escorcie tj.:

1. Żarówka na środku samochodu.
2. Żarówka wewnętrzna bagażnika.
3. Żarówka schowka pasażera.

Potrzebuję nazwę tych żarówek, ponieważ nie wiem jakie kupić, a chcę kupić za pośrednictwem Allegro.

Potrzebuję kody typu: BA9S, C10W itd.

Linki na aukcje:

C10W
BA9S

Wydaję mi się, że żarówką nr 1, będzie C10W, a nr 2 i 3 (któraś z nich to BA9S, ale nie mam pojęcia która która. Jakby ktoś mógłby mi pomóc to byłoby naprawdę fajnie )

Pozdrawiam serdecznie i proszę o pomoc.

Ja się dołączę bo nie wiem jak się nazywa żarówka podświetlenia licznika i oświetlenia rejestracji

u mnie nie pisze, ale z tego co pamietam to wszedzie sa inne, najlepiej wyciag swoje, i szczerze to nie wiem czy Cie nie wyjdzie kupienia ich w sklepie np tuningowym niz na allegro, liczac cene zarowek np po 5 zl x3 oraz przesylke 10 zl x3 to masz juz 45 zl kupiujac w skleie mozesz kupic np po 7-8 zl to masz 21-24 zl

Ale ja chce u jednego sprzedawcy kupić dużo przedmiotów, a te żarówki tylko dodatkowo, więc za przesyłkę zapłacę tylko raz.

Potrzebuję informację, czy to: BA15S, BA9S?

Proszę o informację

bagażnik - bezcokołowa W5W
wnętrze środek - rurkowa chyba 42 mm C10W
schowek - BA9S
rejestracja - BA15S

[ wiadomość edytowana przez: tomekka dnia 2009-06-03 23:35:47 ]

Wydaje mi się, że w oświetleniu bagażnika była taka sama żarówka jak w podświetleniu tablicy rejestracyjnej przynajmniej u mnie w kombi :]

Cytat:
2009-06-04 02:02:32, Miczas pisze:
Wydaje mi się, że w oświetleniu bagażnika była taka sama żarówka jak w podświetleniu tablicy rejestracyjnej przynajmniej u mnie w kombi :]

Si

to w takim razie w sedanie inna