Mam Alfe Romeo 156 2.0 JTS . Słyszałem o BRC Sequent Direct Injection ale nie znalazłem osoby która użytkowała instalacje LPG z podobnymi silnikami i jak to faktycznie wygląda. Czy może inną zainstalować?
praktycznie do takiego silnika nie jest zalecana zadna instalacja. owszem sa juz jakies sekwencje ktore podobno maja sobie radzic z tymi silnikami ale ja bym do tego podchodzil ostroznie Pozdrawiam!!!
Czytałem na forum VW że niektórym nawet działa LPG w FSI (też bezpośreni wtrysk).
Znalazłem zakład w Krakowie który może zainstalować Stella4DPI ale cena 5k PLN to za dużo biorąc pod uwagę że do nowszych FSI taniej montują. Poszukam gdzie inndziej.
Jeżeli ktoś wie o jakimś dobrym zakładzie gdzie montują w Krk lub okolicach takie instalacje w rozsądnej cenie to proszę o info.
croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój
nie ma instalacji do tej alfy. temat mam przećwiczony. ofszem brc zrobiło do typu fsi i na tym pozostali. i więcej żadna firma zestawu do niej nie zrobiła.
Cytat:
2009-06-22 14:48:36, MariuszKrk pisze:
Mam Alfe Romeo 156 2.0 JTS . Słyszałem o BRC Sequent Direct Injection ale nie znalazłem osoby która użytkowała instalacje LPG z podobnymi silnikami i jak to faktycznie wygląda. Czy może inną zainstalować?