Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Ladusa LKP Honorowy Klubowicz Łada 2103 Klatovy (Republika Czeska) | 2009-01-30 19:13:05 Witam!
Ladaklub CS (Czechoslowacki klub) zaprasza wszystkich milosnikow marki LADA na zlot, ktory sie bedzie odbywac pod koniec maja 2009. ![]() Program glowny bedzie na lotnisku u miasta Mnichovo Hradiště, camping jest w wiosce Příhrazy. (Tak jak ostatnego roku) Bedziemy zadowolony, kiedy przyjecha wiecej ludzi nez tylko Krzysztof ![]() Pare zdjec, jak tam zlot wyglada I jakes info: Pytac sie mozna tutaj i ja juz stwierdze u nas co i jak, albo w temacie na naszym forum - najwiecej informacii, dla was niestety w czeskim i slowackim ![]() Tutaj kemping Nocleg mozny w samochodzie, w namiotu albo w chatach - Informacje o noclegu (link stáhnout na dole jest cennik ![]() Tych, co beda chciec byc w chacie prosze aby napisac, ile miejsc i czy na 2 albo 1 noc (poprostu odkat dokat). I najlepiej predko. Cieszymy sie na wszystkich. ![]() Poprosze tez o wyslanie tego zaproszenia do estonczykow. Z gory dziekuje [ wiadomość edytowana przez: Ladusa dnia 2009-01-30 19:14:55 ] |
![]() Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2009-02-02 15:21:04 hmmm... może sie uda wybrać... może nawet w 2 Łady z ojcem???
nie obiecuje narazie ale postaram się przyjechać ![]() Podobno ma być też John z Anglii ? ![]() |
![]() morphio ŁADZIARZ ![]() VAZ 2107 148kM Opole | 2009-02-16 09:12:34 ladusa, daj wiecej informacji ![]() z opole to okolo 180 kilo wiec jesli sie nic nie pokielbasi to chyba bede ![]() |
![]() Ladusa LKP Honorowy Klubowicz Łada 2103 Klatovy (Republika Czeska) | 2009-02-16 16:44:30 Bede zadowolony, kiedy cie znow uwidze ![]() ![]() Hm, wiecej informacji......co chcialbys wiedziec? W wiekszosci przyjezdzamy w piatek do campingu, gadamy, pijemy, grilujemy, o sobote jutro jechamy na lotnisko, ludzie jeszcze przyjechaja, jestesmy na lotnisku, gadamy, patrzymy, jakes konkursy beda, atrakcje, jazda wspaniala, wieczorem znow do campingu, gadamy, pijemy, grilujemy. W niedzieli kolo poludnia jechamy znow do domu. Innaczej mogesz popatrzyc do tematu o zlocie 2008, wszystko jest podobne. |
![]() Ladusa LKP Honorowy Klubowicz Łada 2103 Klatovy (Republika Czeska) | 2009-02-18 13:55:27 Nie stanie sie nic. Lepiej przyjechac jakyms dupowozem niz nie przyjechac. Poprostu przyjechasz. Chodzi o to, ze jestesmy kolegami i nasza wspolna pasja jest milosc do Lady. |
![]() Ladusa LKP Honorowy Klubowicz Łada 2103 Klatovy (Republika Czeska) | 2009-03-16 22:52:52 |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2009-03-16 23:30:13 Fajne zaproszenie LAdusa ![]() DEx |
![]() igiers ŁADZIARZ 21013 Mińsk Mazowiecki | 2009-03-27 23:16:53 Halo MAzowsze moge sie wybrac zabierając 4 osoby na pokład bedzie taniej (auto w trasie pali 7l/100km-ropy).
Kto sie pisze Pozdrawiam igiers |
![]() Ladusa LKP Honorowy Klubowicz Łada 2103 Klatovy (Republika Czeska) | 2009-04-04 01:31:21 Witam...to teraz robie takie podsumowanie...
To mozliwe na nasz zlot wybieraja sie: Konrii i ojciec Morphio chyba? DEx tez i Igiers? Fleszer tez zawsze jezdze i z Estonczykami, to ufam, ze pojade.. ![]() Ale pytanko: Czy naprawde tak, jechacie? I drugie: Czy ktos by do mnie przywiozl Zubrowke 0,7l? To naprawde swietne picie i w Czechach jest wiecej droge niz w Polsce. Dlatego bym wolil drogu dowozu do Czech od was, bo innaczej to u nas baaardzo droge, co widzialem.. Z gory dzieki ![]() |
![]() Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2009-04-04 20:24:20 Fleszer to nie wiadomo czy przyjedzie. Choc estonczycy chca mnie porwac i zabrac- nawet bez pytania.
Niestety, ten rok nie jest dla mnie laskawy, mam przerabane i moge sie nie pojawic. Przepraszam ale nie moge sie na razie okreslic ![]() |
![]() igiers ŁADZIARZ 21013 Mińsk Mazowiecki | 2009-04-04 22:23:57 Ja podobnie jak i Flesher, jeszcze nie mam pojęcia czy sie wybiore na 100% i czy 2101 czy jak Andrzej i Ela dupowozem (dupowozem szybciej i taniej, Ale ładą fajnie, drogo efektownie)
Dam jeszcze znać Pozdrawiam igiers |
![]() Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2009-04-07 18:17:13 ja też jeszcze dam znać, jak pojadę to pewnie jadnak sam 2103 (ewentualnie z Fleszerem jak będzie jechał) |
![]() Ladusa LKP Honorowy Klubowicz Łada 2103 Klatovy (Republika Czeska) | 2009-04-12 20:24:53 Czesc!
Kazdy, gdo pojade, nas pocieszy ![]() Niestety teraz nie wiem, cze bedzie jeszcze domek, musialismy zarezerwowac kamp chyba do konca lutego... Wiec teraz nie wiemy, jak bedzie, bo jakes domky zostawilismy dla uczestnikow z zagranici. To mozliwe domek bedzie, moze nie bedzie.... Poprostu kiedy bedziecie mialy z soba namiot, bedzie lepszy.... Przepraszam za takie komplikacje... ![]() I w tym przypadku poprosze, az bedziecie wiedziec, cze jechacie i ile osob (i np. czy domek je warunek waszego udzialu), to dajcie do mnie (nas) znac, my cos z domkiem mozliwe wymyslimy. Ale niczego nie obiecuje... |
![]() igiers ŁADZIARZ 21013 Mińsk Mazowiecki | 2009-04-15 23:15:32
Namiot to przykładowo mam i bardzo lubie w nim spać ( bo jest dla 4 person!!!! ![]() ![]() ![]() Czy ktoś z Polski sie wybiera????? Pozdrawiam igiers |
![]() igiers ŁADZIARZ 21013 Mińsk Mazowiecki | 2009-04-19 23:08:54 No i Własnie odpadłem. Wczoraj był kolega i mam byc Swiadkiem 30.05 u niego. Innym razem pewnie sie pokaże, Ladusia a z tobą pewnie sie zobaczymy w Polsce na zlocie!
Pozdrawiam igiers |
![]() Ladusa LKP Honorowy Klubowicz Łada 2103 Klatovy (Republika Czeska) | 2009-05-22 20:20:46 No i mamy tylko tydzien do naszego zlotu ![]() Wiec jecha wlasciwie ktos z Polsky? Jesteśmy zadowolony i cieszymy sie! |
![]() Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2009-05-23 22:53:57 - Jedzie ktos na ten zlot ? Jakis Polak jedzie na ten zlot ?Z polski ktos jedzie na ten zlot ? No tak, ekipa z Estonii, a poza nimi ?
Ja niestety siedze w piatek do 20 w robocie, ale moze zrealizuje szalony pomysl, i wybiore sie na noc, lub w sobote wczesnie rano. |
![]() Ladusa LKP Honorowy Klubowicz Łada 2103 Klatovy (Republika Czeska) | 2009-05-24 16:42:46
No widze, ze z Polski bardzo ludzi nie bedzie, to zrealizuj szalennosc i przyjechaj. Nasz zlot na wiosne bez Ciebie? Nieee.... Spac jeszcze nie bedziemy, bo chodzimy tak we 2, we 3 w nocy... ![]() ![]() I jeszcze takie pytanko.... Kiedy przyjechasz, moglbys do mnie w Polsce zakupic Zubrowke? W Czechach to nie mamy i mnie bardzo smakowala ![]() |