vox Caro 1.8 Twin Cam W-WA / Bielsk Podl. | Jako że mój polonez od dołu do niczego się nie nadawał- już go nie mam. Potrzebuję natomiast pilnie gotówki więc sprzedaję swoje 1.8 DOHC. Coś allegro mi nie chodzi więc link dorzucę później. Ogólnie silnik miał remont kapitalny 30tys km wstecz. Nowe sprzęgło i takie tam drobiazgi. Silnik kupiłem za 1000zł z nowymi tulejami. Podczas remontu nie robiłem wałków rozrządu. Głowica ma obrobione kanały. Auto jeździło na oleju ELF Sporti Sri. Silnik jest zadbany. Nie męczony, jak jeździłem szybciej to tylko na rozgrzanym oleju. Cena 1600zł za kompletny swap z kompletnym wydechem od poloneza z nowym koncowym wydechem, cały osprzęt elektryczny, skrzynia, wał, uklad zapłonowy, gaźnik od poloneza caro 1.6GLE . Skrzynka jest słaba- na piątce gwiżdże i cieknie na jednym Symeringu. W silniku trzeba zrobić uszczelkę pod miską bo się poci lekko. Nie mam fotek. Silnik jest obecnie w Bielsku Podlaskim a ja w Warszawie. JAk komuś zależy na fotkach to postaram się załatwić.
Telefon: 502 823 275
[ wiadomość edytowana przez: vox dnia 2009-06-24 00:31:35 ] |