[S] Rajdówka 125p 2.0 DOHC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pojawiła się inna koncepcja, więc jeśli byłby chętny, to sprzedam mojego 125p. Silnik chodzi ładnie i dobrze się wkręca, ale gdzieś gubi olej, trzeba by go rozebrać. Po ostatnich testach urwała się jedna śruba od podpory wału i prawdopodobnie przez to auto strasznie szarpie podczas jazdy. Jeśli chodzi o budę to do porobienia są: progi, łączenie podszybia z błotnikami, tylne drzwi i małe dziurki w miejscu wykładzin pod nogami kierowcy i pasażera. Kilka dni temu zrobiłem nowy wydech: kwasówka fi50, 2 przelotowe tłumiki i strumienica. Gaźnik polonezowski. Założone nowe świece NGK, kable, pasek Contitech, filtr oleju Bosch, rolka SKF. Gratis mogę dorzucić komplet naklejek: polski fiat na maskę i szybę, bilstein, FSO SPORT oraz kilka dodatkowych felg i opon. Brak tapicerki i foteli. Ubezpieczenie do października.
Za ten zestaw chciałbym 2300pln.

Dodatkowo mogę dorzucić za dopłatą:

2x BILSTEIN (przód) 500pln
Weber 34ADF 200pln
Halogen Zelmot 30pln
Pasy SCHROTH (2szt) 80zł
Kierownica MOMO Corse 150pln
Oldschoolowy Fotel Wiechers (sztuczna skóra) 400pln
Głowica DOHC z kolektorem ssącym 150pln

POWYŻSZE CZĘŚCI NIE SA NA SPRZEDAŻ SAMODZIELNIE!!!

Więcej informacji, filmy i zdjęcia - pisz na gg:6247594

[ wiadomość edytowana przez: marcin_SCS dnia 2009-05-24 23:00:45 ]

UP i nowa cena 2100pln

up

To co może ktoś ma jakąś sensowna propozycję to chętnie po negocjuję. Zbliża mi się wyjazd i albo oddam auto w dobre ręce, albo idzie do garażu na kilka lat, ale to by mu chyba nie zrobiło dobrze

marcin tak moze ku woli porady: wszystko co najbardziej atrakcyjne powyjmowales, chcesz sprzedac cieknacy silnik i gola bude do spawania...ciezko bedzie. dorzuc moze cos z tych gratów wymienionych, oferta bedzie bardziej rzeczowa

Dlatego napisałem, że czekam na propozycje i chętnie po negocjuję

PS. Nic nie powyjmowałem, te rzeczy jeszcze nie były powkładane

[ wiadomość edytowana przez: marcin_SCS dnia 2009-06-18 12:02:34 ]

fotel jest wlozony na zdjeciu, po co klamiesz

Kiera też chyba już siedziała tak mi się wydaje po profilu

A Pasy Niebieskie te co widać na zdjęciu?

[ wiadomość edytowana przez: pwr79 dnia 2009-06-18 12:12:13 ]

Dobra robię super promocję: 1600zł. Na dniach wyjeżdżam więc albo auto idzie w dobre ręce albo głęboko do garażu

up

skoro tajle nie sa na sprzedaż osobno to czemu nie podales zsumowanej ceny?

Nie wiadomo kto co potrzebuje. No ale ok, wszystko poza fotelem mogę oddać za 2,5. Oferta ważna jeszcze około tygodnia.

Pozdro