Cos dla maniaków odchudzania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
jest gosc co robi takie rzeczy. Jest gotów zrobić takie cus do kluski w cenie 380pln na poczatek. w przypadku wiekszego zamowienia zejdzie z ceny.

Plus tego jest taki ze maskę z laminatu mozna potem dowolnie przerabiac i montowac rozne roznosci bez rypania sie z połączeniami blacha - plastik
NIe wspomne oczywiscie o masie takiej maski

kto jest chętny?

..Jeżeli zrobi jakies wyloty powietrza z komory silnika (blizej podszybia) np. tak jak tu:

..I poprosze o wierzchnią warstwę z czarnego żelkotu - zrobi to w tej cenie?

raczej nie Andrzej, gostek robi te maski tylko z laminatu potem je poleruje i sa gotowe do malowania. Pewnie że żelkot jest fajny ale wtedy obawiam sie ze cena siegnie 6-7 stówek a tutaj mamy samą wytłoczkę

w laminacie to wloty możesz zrobic samemu

[ wiadomość edytowana przez: katanos dnia 2009-06-23 11:56:00 ]

cos mi krecisz
golego laminatowego elementu nie oddaje przeciez pozatym jesli robi tzw odlew to musi uzyc zelkot a ten wychodzi powiedzmy bardzo ladnie.
Koloru oczywiscie w palecie lakierow nie otrzymasz bo niema takich zlekotow ale jak ktos ma czarne auto akryl czy inne to joz jest wielka szansa na dobranie

Ja wstępnie się piszę. A jak jest z zamkiem i zawiasami?? Konieczne są super wyścigowe zapinki, czy da radę normalnie??

..Czarny żelkot to koszt około 25zł/kg.. Z tkaniny czy maty?

Ile by taka maseczka do B-e wazyla ???

Wysłałem zapytanie do gościa o sprawy technicznego wykonania. Czarny kolor można sobie zamówić również

Jeśli chodzi o zamek i zawiasy: jako że maska jest na bazie oryginału to ma w tym samym miejscu otwory na zamocowanie seryjnych zawiasów, z przodu maski klamerka do zatrzasku jest juz zamocowana.

W sprawie wagi maski tez czekam na odpowiedź

jedynym warunkiem jaki stawia jest "nie bita maska" którą on kupi za swoją kasę, ale maska musi byc git (na wzornik)

Na zdjeciach z aukcji którą wkleiłem widać mniej wiecej jak to wygląda

[ wiadomość edytowana przez: katanos dnia 2009-06-24 09:07:55 ]

[ wiadomość edytowana przez: katanos dnia 2009-06-24 09:11:54 ]

dobrze zrobiona maska powinna wazyc do 4kg

To o siłownikach maski można zapomnieć

A co ze strefą zgniotu??

Cytat:
2009-06-24 18:42:13, SEBA-OMEGA pisze:
To o siłownikach maski można zapomnieć

Siłowniki są za ciężkie...
Co najwyżej carbonowa podpórka

..Wczoraj zakładaliśmy sporo lżejsze niz 4kg

Endriu, jak Koala chce jeszcze lżej to niech wyrzuci ten irmscher'owski spojler z klapy.Ciężka ta gumo-pianka jest, ale z drugiej strony jak ona wyglada, jak ona wygląda

[ wiadomość edytowana przez: SEBA-OMEGA dnia 2009-06-25 23:23:10 ]

Hmm mi się podoba moze bym też taką zamontował