Dziekuje za 100% frekwencje fajnie bylo 31,09 jaworzno

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
fajnie bylo tylko szkoda ze polowa deklarowanych olala to cieplym siurem

norma

Kurwa, jakbym mogl przyjechac to bym byl, bo bardzo chcialem, ale kurwa sa problemy rodzinne i inne (np. ekonomiczne), ktore wiekszosci z was po prostu zwisaja; jebie was ze nie mozemy. Moze sa i tacy ktorzy to olali bo im sie nie chcialo albo szkoda floty, ale osobiscie bardzo chcialem.
Sory za wulgaryzmy, ale sie zdenerwowalem, bo czlowiek na serio sie stara, mimo tego nie da rady i od razu wrzuty na wszystkich od tych co byli...
Coz... kasy na tank nie wyczaruje, a i nie zaczaruje starych zeby przymkneli oko, jak jestem potrzebny w domu. Ale co to dla was...
Adios

wrzuć na luz Powie
Nie deklarowałes sie na wyjazd nikt do ciebie nie ma pretensji. A ty wyjeżdzasz z kurwami.
A tak BTW zawsze sa jakies wytłumaczenia. Zawsze tak było i będzie że komuś coś nagle wypada, cos sie psuje itp. Ale to juz jest wasz interes.
zdrówko

mi nic nie wypadło miesiąc mam boba na klockach...ale jak już będzie pospawany to miodzio...bardzo chciałem ale nie mam czym spawac myśle że do następnego razu już bedzie bobas pospawany bo jaworzno było mi bardzo na ręke i myśle że zrobicie tam jeszcze zlota..