Drzwi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy w ladzie 2103/6 drzwi sa takie same jak w fiacie 125p? bo poszukuje ramek na drzwi i rynienki i znajomy z ukrainy moze mi przywiezc za 10$ od lady tylko pytanie czy pasuja :|

O ile pamietam - sa identyczne, ale moze niech sie wypowiedza koledzy posiadajacy te auta.

Pasują
Ale bierz poprawkę na to,że matryce do produkcji naszych aut zrówno w Polsce przez FSO jak i w Rosji przez AVTOVAZ są, delikatnie mówiąc "wypracowane " więc z natury rzeczy moga wymagać młotka przy montazu
Czasem błotniki , czy inne częsci konstrukcyjne w ogóle nie pasuja przy wymianie więc ramki moga mieć ten sam feler
Paweł

no coz :] bywa, kupie... a o wypracowaniu nic nie mow będą pasowały :>, muszą

Witam. Nie wiedzialem gdzie napisac to pisze tutaj. Poszukuje nowych albo używanych w miarę dobrym stanie drzwi kierowcy i pasażera do Samary 5D oraz tylnej klapy bagażnika, jesli komus zalegają moze gdzieś w garazu i są w miarę dobrym stanie to chetnie odkupie. Potrzebuje ponieważ te moje stare sie strasznie rozpadaja i nie opłaca mi sie na nie walić tony szpachli, a na klapie zaczyna lakier pękać w okolicach zamka i nie opłaca mi sie dalej tego rozdrapywac spawac, szpachlowac i lakierowac.

pewno wlasciwe miejsce to by bylo w dziale KUPIE drzwi to niebardzo, ale klape mam na zbyciu, bede mial chwile to pstrykne fotki jak co to priv