{S} Zestaw kierownica Monte Carlo plus klaksony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam sprzedam kierownice monte carlo skórzana jest w stanie dobrym poniewaz posiada niewielkie zalamanie skóry (pekniecie) czasami wylatuje klakson wiec trzeba podgiac mocowanie kierownicy
Dodaje dwa klaksony FSM oraz FIAT

Cena 125 zł z wliczona przeyslka pobraniowa priroritetowa
kontakt GG 4950174 lub PRV

sprzedana

temat mozna zamknac

Cytat:
2009-07-06 12:52:41, tabi666 pisze:
sprzedana

i albo będzie dobra albo będziesz paluchami naparzał po przełącznikach... bo to monte do malana
jak monte oryginalne to obracając będziesz se kierunki włączał, jak "polska podróba" to powinno być OKI (jak u Kyla i Jaqa) - ja musiałem se monte odpuścić...

Wiesz nie wiem bo tą kierownice wziolem od dziadka a on nie mial malucha
Mysle ze nie powinno byc problemu

Mial tylko fiata 125p MR

no to jak dziadzio miał kanta może być ok, to ori koło FSO mi się nie podoba strasznie, więc chcę MC bo cultowy dodatek

kupiłeś więc się stao - jak Ci się nie spodoba to się pozbędziesz bez większego problemu myślę...
Ja bym na Twoim miejscu pakował tam duże koło ale z wczesnych MR - wąski klakson bez ringu

małym monte się kiepsko pokręca - trzeba siły używać to raz, zasłania wskaźnik temperatury silnika to dwa...
ja mam teraz z ritmo 130/105 TC i ta jest fajna większa niż monte mniejsza niż seryjna z kanta...

to nie miała być mała monte, tylko duża...

Cytat:
2009-07-07 13:54:43, tabi666 pisze:
to nie miała być mała monte, tylko duża...

to jest duża MC - zle ciągle maluchowa są jeszcze mniejsze takie z ramionami ustawionymmi pod większym kątem (a'la trójkąt równoboczny)

hym to teraz już nie kumam, chciałem właśnie taką 3 ramienną MC jak największą miała być 34cm, czyli dokładnie tyle ile chciałem.

No nic, zobaczymy czy będzie pasować jak nie - mam jeszcze malucha na stanie