[k] 2x Cytrynki do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zanabęde w drodze wymiany handlowej (za zimne złociste) dwie felgi cytrynki stan ok (+ moge dodać 2szt 4x98 do lamucha)

potrzebne do 'nowej' zajebiaszczej przyczepki

pilne i najchętniej z okolic

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

jak nie znajdziesz to ja chyba mam jeszcze jakieś 2 ale obawiam sie że mogą być nieco pokrzywione

ja mam kilka ale wysyłka to chyba bez sensu...

Ja mam 2 nówki nigdy nie używane jedna czarna druga szara, przeleżały cały żywot w sklepie na półce cena 50zł szt + ok 25 zł wysyłka kurierem , zrobię fotki wieczorem

[ wiadomość edytowana przez: 77rally dnia 2009-07-01 13:07:16 ]

Cytat:
2009-07-01 13:06:19, 77rally pisze:
Ja mam 2 nówki nigdy nie używane jedna czarna druga szara, przeleżały cały żywot w sklepie na półce cena 50zł szt + ok 25 zł wysyłka kurierem , zrobię fotki wieczorem [ wiadomość edytowana przez: 77rally dnia 2009-07-01 13:07:16 ]

nie, no nie będe podwajał wartości zakupu.

Nie ma ktoś w okolicy ,albo widział na szrocie?

Hamer jak nic nie znajde to pomyslimy nad transportem.

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Mar - koło mnie na złomie wczoraj widziałem dwie sztuki, nie spanachane ale trochę rudawe tu i tam cena 1 pln za kliogram - tyle, że wysyłka... chyba, że jakaś klubowa/forumowa droga

Cytat:
2009-07-02 01:12:06, mar125 pisze:
nie, no nie będe podwajał wartości zakupu. Nie ma ktoś w okolicy ,albo widział na szrocie? Hamer jak nic nie znajde to pomyslimy nad transportem.

No to może transportem za 100 ?nie mam czasu kopać w garażu ale jutro ci wyśle foty to może się skusisz , a może masz coś przydatnego do Lady to może jakaś zamiana

[ wiadomość edytowana przez: 77rally dnia 2009-07-02 18:40:45 ]

przyjedz se do gliwic to ci zalatwie rajdowe cytryny z wytoczonymi otworami do wywazenia i oponami po bodaj 30/szt

ja mam cos takiego

leza mi na placu
oddam za friko

ja mam 13" motyle fiatowskie, odam ci za darmo 2szt, mam co prawda koplet 4ech, ale bez problemu moge zdekompletowac

Od części

link do aukcji
http://moto.allegro.pl/item683033726_feligi_126p_st_stary_typ_nowe.html