OT

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chcialbym sie zapytac: czy ktos ma nabe do sprzedania do malca??Jak tak to za ile.Mozliwa tez zamiana za nabe z Punto 1.Jak cos to dajcie cos znac.Z góry dziekówa

Campus z tego co wiem w Omeksporcie są maby po 90zł, i chyba nawet mają do malucha

ok dzieki.Ale pewnie niema mozliwosci zamianyz punto1

Naby są dostępne w Norauto w Zabrzu
Mam na dzieję że do malca również

pzdr
CHIO

W Norauto powiadasz.Hmmmmm tylko szkoda ze tak daleko.Mi zalezy cos w krakowie i to jakos blisko najlepiejAle i tak dziekówa.Moze kiedys bede przejezdzał

pozdrówka

http://slave.e-edukacja.pl/~fiat/html/tuning_a/naba126/naba126.htm

Cytat:
2003-03-16 20:06:35, schwepes pisze:
http://slave.e-edukacja.pl/~fiat/html/tuning_a/naba126/naba126.htm

dziekówa kim kolwiek jestes.Moze jakos mi sie to uda zrobic

Campus ja mam nabę zrobioną w taki sam sposób więc jak bedziesz chciał to zobaczyć na żywo to możemy się jakoś zgadać

o to spoko.Wiec jak cos to sobie zuce okiem przy najblizszej okazji

Oki Campus nie ma problemu

gdzie jest ten omeksport??

ul.radzikowskiego chyba...
jak sie jedzie na A4 nastepne skrzyzowanie za rondem przy macro....

Peugeot 106 Rallye, sprzedam samochod przygotowany do sportu w klasie N2. Bardzo duzo czesci i opon. Wiecej informacji WWW.KOSMO.OF.PL oraz pod numerem 0503949455

amorki na tyły do kaszla

Sprzedam 4felgi (stalówki) od BMW, poszeżane, 225mm! Białe ! 300zł! Tylko dzwonic - 506237595! Bardzo ładny wygląd

[ wiadomość edytowana przez: gooteq dnia 2003-12-12 19:10:35 ]

Tuatj są przesuniętę posty których autorzy wysłali je tam gdzie nie trzeba

jak w temacie moj malec.. silniczek sprawny, reszta w profilu , blacha do remontu .. szczegolnie od strony kierowcy prog(poszycie) nadkole i drzwi reszta do poprawek blacharskich... sprrzedam za 500-600 zl
w zestawie aku bosha - pozdrawiam OrBiTaL ,.. kontakt gg 54049

Kupię amorki do malucha na tył - Krosno w dobrym stanie (nadające się do regeneracji). No chyba, że ktoś ma Bilsteina to też mogę rozważyć.

ja mam KYB, mają ok dwóch lat. nie są twarde, ale w 100% szczelne. jeśli cię interesuje, to ozwij się na priv

Cytat:

ja mam KYB, mają ok dwóch lat. nie są twarde, ale w 100% szczelne. jeśli cię interesuje, to ozwij się na priv

Na KYB-ach to aktualnie się bujam. W sumie to oceniam je jako miększe od Krosna!!! Po ich zamontowaniu buda zaczeła się niemiłośiernie przechylać na zakrętach. Pomogło dopiero skrócenie i utwardzenie sprężyn. KYB-y natomiast bardzo dobrze się sprawdzają z przodu - jeżeli rozważamy komfort oczywiście .

Wczoraj zaopatrzyłem się już w używki Krosno (za grosze ), a w tygodniu utwardzenie.

...w każdym bądź razie dzięki!