MotoNews.pl
1 (br) tripody do 126p w hurcie (234714/53) - NT

(br) tripody do 126p w hurcie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich ,po długich rozmowach z firma motomax produkująca te przeguby, udało mi się wynegocjować cenę 75 euro za komplet, cena zestawu tak podskoczyła ponieważ firma zaczeła wypuszczać to na rynek włoski, a niestety tam jest na to spore zapotrzebowanie i zdrożały, producent niżej nie zejdzie,bynajmniej napewno nie przy pierwszym zamówieniu , najmniejsza ilośc potrzebna do zamówienia to 8-10 kompletow, , jeżeli są chętni zapraszam, jest tylko kwestia taka czy czekać aż euro stanieje, w co jednak wątpię, jeżlei ktos ma jakieś pytania proszę pisać

Cytat:
2009-07-13 14:28:54, cb_marcin pisze:
... cena zestawu tak podskoczyła ponieważ...tam jest na to spore zapotrzebowanie i zdrożały...

Male OT:

No to ciekawa polityka firmy, ze produkuja wiecej i sprzedaja drozej

cd małego OT:
Adekwatnie do firmy

tak mi powiedział przedstawiciel z którym rozmawiałem, stwierdził że skoro tam są klienci za taką cenę, to i u nas muszą podnieść, bo widocznie na początku ustalili za małą, i nie opłacała im się zbyt ich produkcja, a ze włosi są bogatsi, to musimy sie podciągnąć do nich, ale wracając do tematu, to i tak w sumie dobre rozwiązanie skoro można zaoszczędzić te 80zł, bo zestaw po cenie detalicznej to z tego co się orientuje 388zł + wysyłka na obecną chwilę

[ wiadomość edytowana przez: cb_marcin dnia 2009-07-13 15:26:36 ]

czemu polska firma produkujaca w Polsce ustala ceny w euro?? skoro robia to ludzie w polsce i z polskich materialow cena powinna byc w zlotowkach przeliczana na euro i zalezna od kursu zlotego

[ wiadomość edytowana przez: bandit_650 dnia 2009-07-13 16:19:14 ]

Ześ nieźle wynegocjował na swojej stronie mają je po 388 pln (zawiera vat) plus 20 pln za wysyłkę kurierem.

[ wiadomość edytowana przez: MILES125 dnia 2009-07-13 16:28:10 ]

miles, niżej nie chcieli zejsc a 75euro po dzisiejszym kursie euro to 60zł taniej niż tyle ile wołają w detalu, , wiec uważam ze jeżlei ktoś potrzebuje kupić to chyba lepiej chociaż te 60zł taniej niż zapłacić 60zł wiecej prawda?? producent stwierdził ze wszystko uzależnione jest od kursu euro, też mnie to zdziwiło ale tak powiedziano mi w motomaxie i tyle tez przekazuje wam