MotoNews.pl

Program CAR TEST -MA KTOŚ ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ma może ktoś ten programik?

hmmm...kiedys mialem.mozna sciagnac demo ze strony producenta ponoc,ale nie pamietam nazwy producenta

Nie wiem za bardzo o co chodzi. ale moze to?

TUTAJ

jak ustawić europejskie jednostki miar ?? wiem ze jest takie okienko ale nie moge w nie wejść..

Możecie mnie oświecić co to za programik i do czego służy ?

Cytat:
2004-10-08 16:46:53, York pisze:
Możecie mnie oświecić co to za programik i do czego służy ?

teoretycznie: elektroniczna hamownia

praktycznie: poprawiacz nastroju.... (wyniki są bardzo wyidealizowane nawet po ustawieniu realnych oporów i warunków pomiarowych)

Przykład: seryjne 125p wg. nich pokonuje 1/4 mili w ok. 16,7 do 17,3 sekundy.... podczas gdy realny przejazd to ok 21-22s.

Musiałeś jakieś dane źle wpisać. U mnie DF z silnikiem poloneza (82KM) robi setkę w okolicach 14sek i 1/4mili w okolicach 19.5-20sek w zależności od dyfra (41/10 lub 43/11).

a może ktos napisze co powpisywać w te wszystkie pola jakis taki słowniczek dla idioty bo ja np nie mam pojecia co niektore rzeczy znacza i co wpisac odnosnie malucha...

O to mi chodziło ;D

to tenprogramik z podanego wczesniej linka ??? bo jeslio tak to cos mi na xp`ku nie rusza...

ja mam ten programik i moge komus jak chce przeslac

http://www.cento.of.pl/ z bazą fiata

hmmm spx thx... a chodzi to komus na xp ??? w trybach zgodnosci tez puupa ...

u mnie na xpeku działa

u mnie tesz

U mnie tez hula

naprawde nikt nie wie jak zmienić jedonstki miar na europejskie nie ma takiej opcji

Europejskie jednostki miar mam tylko, że w nowszej wersji (Cartest2000)

Cytat:
2004-10-13 21:41:25, mille pisze:
naprawde nikt nie wie jak zmienić jedonstki miar na europejskie nie ma takiej opcji

w wersji 4,5 (tej z pierwszego linka) zaraz po uruchomieniu wchodzisz w "utility functions" i tam jest zamiana "english->metric"