[125P] Polski Fiat 1991r. - pikuś

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A to następne auto z kolekcji, niedawno zakupiony w stolicy, nawet dojechał o własnych siłach do domciu. Na temat jego poprzednich perypeti niestety nie znam nic. Na razie trwa zbieranie akcesorii i blach do jego remontu. Stan oczywiście opłakany, podłogi w przedniej części brak, jak na 91 rok to silnik polonezowski. Dalsze prace oczywiscie będe umieszczał w tym temacie. Acha, prace ruszaja dopiero latem.

Czy ta pickupa nie stała przypadkiem na gocławiu? :>

Cytat:
2008-01-20 19:45:40, jose pisze:
Czy ta pickupa nie stała przypadkiem na gocławiu? :>

where??

na gocławiu - dzielnicy warszawy

Cytat:
2008-01-20 20:07:07, czeczun pisze:
na gocławiu - dzielnicy warszawy

Niestety nieznam tak wawki aby stwierdzi z jakiej to dzielnicy ale jak dobrze pamiętam to stał na ulicy Bliskiej.

ale padlina!

Cytat:
2008-01-20 20:15:25, fiat_maniac pisze:
ale padlina!

Zgadzam sie w 100%

bez budy wygląda zdecydowanie lepij

Ktos wzioł minie i go pomalował

chcialem pisac kupuj blotnik, wisi na alledrogo

... ale sie przyjzalem ....

Czeka cie duzo pracy w czasie jego remontu zycze ci wytrwałosci

Cytat:
2008-01-21 21:29:39, flapjck1 pisze:
chcialem pisac kupuj blotnik, wisi na alledrogo ... ale sie przyjzalem ....

Buehehe , po pierwsze krotki a po drugie wgnieciony co potwierdzila sprzedajaca po zadaniu mailem pytania (warto by to bylo zawrzec w opisie...).

Mi sie ostatnio udalo wyrwac blotnik do mojego na prawa strone.

Wracajac do tematu : Miles , fajnie ze w koncu masz wszystkie 3 kategorie produkcji seryjnej. Zacznij remont chocby za rok ale zrob go ladnie! Jazda Pikusiem to jest dopiero LANS

Proponuje w 2010 zlot PICK UP ow

W Lodzi sa dwa jednego wlasciciela, teraz ten w Plocku, jest moj , moze czlowiek GAC TeAM cos wyrzezbi w koncu ze swojego sedana , dwa sa w Szczecinie i jeden moze sie zrobi do 2010 a drugi ma sie dobrze i ma serce 2,9 litra z Forda Nie wiem co ze sztuka Jesiona tam byl czerwony.

W kazdym razie : TRZYMAM KCIUKI !!

Cytat:
2008-01-22 20:23:29, borysirl pisze:

jestem za powinienem się wyrobić

Cytat:
2008-01-22 20:23:29, borysirl pisze:
Buehehe , po pierwsze krotki a po drugie wgnieciony co potwierdzila sprzedajaca po zadaniu mailem pytania (warto by to bylo zawrzec w opisie...). Mi sie ostatnio udalo wyrwac blotnik do mojego na prawa strone. Wracajac do tematu : Miles , fajnie ze w koncu masz wszystkie 3 kategorie produkcji seryjnej. Zacznij remont chocby za rok ale zrob go ladnie! Jazda Pikusiem to jest dopiero LANS Proponuje w 2010 zlot PICK UP ow W Lodzi sa dwa jednego wlasciciela, teraz ten w Plocku, jest moj , moze czlowiek GAC TeAM cos wyrzezbi w koncu ze swojego sedana , dwa sa w Szczecinie i jeden moze sie zrobi do 2010 a drugi ma sie dobrze i ma serce 2,9 litra z Forda Nie wiem co ze sztuka Jesiona tam byl czerwony. W kazdym razie : TRZYMAM KCIUKI !!

zapomniałes dodac że jest jeszcze ten po majewskim pomarańczowy

Jeden pikuś jest w okolicach Tomaszowa w świetnym stanie, ale jak na razie gość nim jeździ na rynek handlować warzywami

Miles a ty masz wersje dluzsza czy krotsza pikusia ?? Gdzies w wawie sa czesci blacharskkie do pikusia postaram sie dowiedziec ktory to sklep i gdzie on jest

Dłuższa, ale chyba błotnik za tą wstawką jest taki sam jak w krótkim.

zgadza sie, dluzszy blotnik to po prostu wstawka

a co do blach to kiedys byl taki typo ktory mial mase blach wyrwanych z fso jakby co zadzwoncie pytajcie 600586107

Cytat:

Czemu nie

Cytat:
W Lodzi sa dwa jednego wlasciciela, teraz ten w Plocku, jest moj , moze czlowiek GAC TeAM cos wyrzezbi w koncu ze swojego sedana , dwa sa w Szczecinie i jeden moze sie zrobi do 2010 a drugi ma sie dobrze i ma serce 2,9 litra z Forda Nie wiem co ze sztuka Jesiona tam byl czerwony.

Jest jeszcze na forum cult ten:

Natomiast mój pikuś....ciągle jest i chyba juz u mnie zostanie. Są plany, żeby jeszcze w te wakacje ciągał pryzczepe kempingową, ale to narazie tylko plany....
Nie ma co czarować, teraz jestem bardziej skupiony na białej balbince

Kurde jak mi się te pickupy podobają, powodzenia w remoncie