[k] sprawny silnik ohv

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię sprawny silnik ohv, najlepiej z mazowieckiego

zajechał się w kurde79 ?

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=223324&c=53&f=25 moze troche drogawo ale pewnie wiele by sie z niego nadalo idzie go pocisnac bez dupereli za tansza cene ;] silnik 100% sprawny

ale silnik sprzedajesz oddzielnie, czy chcesz mi wcisnąć tego rarytasa z którym będę się następnie pierdo** kilka ładnych miesięcy żeby cokolwiek z niego sprzedać aż w końcu w akcie desperacji zezłomuje i będę co najmniej 1500 zł w plecy i to wsyzstko tylko dlatego że chciałem kupić seryjny silnik ohv żeby go wsadzić w miejsce swojego i pojechać samochodem na giełdę, a swój obecny silnik sprzedać na części, hmm?

kuzwa. dzien za pozno - byl ladny 1.5 tylko z zdjeta glowica, na wage :[

ja ci oddam silnik ohv w zamian za komplet uszczelek do dohca 1.6 na tłokach 80 tylko że masz kawałek drogi tak ze 160km do mnie ale za 70zł Ci go zawiozę pod dom ;p albo dorzucisz mi komplet nominalnych panewek do dohca to zawiozę za darmo i jeszcze Ci go pomogę wsadzić
Silnik pykała nieźle jakieś 4miesiace temu dobra sztuka była z dziadziowej fury co raz tam ją wnusio trochę przedmuchał co by sie nie zamulił obecnie dostaje nowa uszczelkę pod miskę generalnie trochę mokry jak to ohv ale dorzucę uszczele pod głowice

nie mam uszczelek ani czasu żeby jeździć i szukać, mam PLNy i chętnie wymienię je na silnik. Sam silnik, który niedawno został wyjęty i jest pewność że będzie działał

ew. mogę się wymienić na komplet kół zimowych do fiata/poloneza. Opony po 1 zimie od nowości, felgi proste.

warszawa ursynów pasuje mam 1500 z mojego Poloneza C po 57tys orginalnego przebiegu
pozdr

napisalem pw

1500 na gazniku, 10, 10 , 9, 8 na garkach, 150km od wawy,

a ile km od Płocka?

167