Film z toru Słomczyn

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pytanie za 100pkt, kto dysponuje kopią filmu ze Słomczyna?

Ja mam jakieś dwie płyty dvd z filmikami. Chyba od Humela dostałem.
Różne tam są filmiki i Słomczyn i inne.
Mogę Ci podesłać, bo prawie nie ma tam mojej najlepszej na świecie Łady
Podobno na jednej kamerze (Stokiego?) był filmik taki prawie on-board kręcony przez Humela w środku, tego nie mam a chciałbym mieć.

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Tomku,

I ja cos znalazlem.. Ta plytke dostalem kiedys od Ciebie Wyslij na prv adresik to podesle poczta

No wlasnie.. i gdzie moze byc ten filmik co to go krecilem z narazeniem zycia ??
Juz kiedys sie o niego dopytywalem, jednak bezskutecznie..

Witam. Mam taką małą prośbę czy ktos z kolegów ma wideo i zdjęcia ciekawych samochodów z dawnych klubowych zlotów? Jesli tak to czy ktos mógłby nagrać to na plyte dvd i mi podesłac? Chcialbym sobie poogladac i zobaczyć jak to bylo na dawnych zlotach klubu

http://ladaklub.pl/

tu masz fotki ze wszystkich zlotow. Będziesz w szoku jaak to wyglądało pare lat temu

No rzeczywiscie fajnie wtedy musiało byc. Ma ktos moze filmy ze zlotów? Pewnie bedzie mial Góral albo Dex wiec to głównie do nich zwracam sie z prośbą o płytę dvd z filmami ze zlotów.

mam jeden krótki film z toru i całą relacje ze zlotu w Mrówkach, powinienem mieć też gdzieś relacje ze Słomczyna ale muszę poszukać w domu rodziców

Cytat:
2009-07-20 21:25:10, arii82 pisze:
mam jeden krótki film z toru i całą relacje ze zlotu w Mrówkach, powinienem mieć też gdzieś relacje ze Słomczyna

No to jesli byłbys taki uprzejmy i wrzucił te filmy gdzieś na serwer do ściągnięcia i podał mi linki to byłbym Ci bardzo wdzięczny