| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pochlast Espero 1,8 CD [LPG] Legnica | 2009-05-21 20:17:01 Z legnickich klubowiczów jak na razie jestem ja i klubowicz Rafi.
Jako, że znamy się szmat czasu (liceum), nasze spoty są bardzo częste. Szukając auta dla siebie w zeszłym roku, to właśnie dzięki Rafiemu zdecydowałem się na Esperaka On, jako miłośnik majesterkowania przy autach (z reguły z powodzeniem ), bardzo mi pomógł poznać moje auto.
W tym wątku postaram się zapodawać co ciekawsze relacje z naszych spotkan. Rafi majstruje przy moim lusterku
A może ktoś do nas dołączy z Legnicy lub okolic
Jak tylko czas pozwoli i niebiosa pozwolą się zgrać to na ogólnoposki zlot na pewno zawitamy. Plany na Iłki były, ale się zmyły... |
Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2009-05-21 22:44:00 Widzę ładnego Fiata 125p z przodu na zdjęciu z lusterkiem ![]() |
pochlast Espero 1,8 CD [LPG] Legnica | 2009-05-22 09:49:13 No tak, esperaki się przejadły
Fiat jak fiat - ale: pierwszy model. Ma oryginalne kołpaki chromowane (?), 170kkm przebiegu, prawie nie ma rdzy Ogolnie igiełka. Obecny właściciel kupił go za 100 zł |
pochlast Espero 1,8 CD [LPG] Legnica | 2009-07-14 18:16:08 I oto kolejny legnicki spot u Rafiego. Okazją do niego była buba (pierwsza fotka), którą - przyznaję się - zrobiłem sam zmieniając stację w radiu
Na trzeciej i czwartej fotce elementy pomalowane minią były robione jeszcze przez poprzedniego właściciela, więc nadarzyłą się okazja to poprawić. Tak więc kiedy nadarzyła siębezdeszczowa sobota, zaopatrzyłem się w lampę z allegro (30zl), farbę 72U w spraju(30zł), podkład (15 zł), lakier w spraju (30zł) trochę papierów ściernych, starych gazet i narzędzi z własnych zasobów oraz po drodze złapałem na stopa jeszcze trochę zapału i parę dobrych chęci
Efekty i dwóch nieco zmęczonych sprawców zamieszania na zdjęciach. |
MichuLCA Daewoo Espero Legnica | 2009-07-29 13:13:30 Ja z chęcią wpadł bym jak by coś było organizowane |