[s] Czesci maluchowskie ze swapa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niestety nadeszły cieżkie czasy i potrzebuję kasę na inne rzeczy i mój swap stoi i nie zapowiada się żeby w najbliższym czasie ruszyło się coś (tym bardziej, że doszła praca itp) więc niestety jestem zmuszony do sprzedaży. Ogólnie to wszystkie części z mojego swapa mam do sprzedania, ale raczej bez budy bo na nią mam klienta. Mogą ewentualnie być jakieś części typu lusterka czy szyby. Tak ogólnie to z ciekawszych rzeczy to do sprzedania mam:
1. Kompletny zawias tył i przód:
tył: amortyzatory z vw t4+sprezyny ciete (podobno utwardzane)
przod: amortyzatory tylne nowe delphi + resor sklepany i dodane jedno pióro (jeśli dobrze pamiętam to na jakieś 14cm) - 150
2: 4x felgi z bmw e21 rekiny 5,5" et 18 - 200
3. Kubełek bimarco c + pasa shroth(sztywny) z szynami samoróbki - 180
4. zwrotnice przednie wraz z tarczami hamulcowymi, zaciskami, tarcze stan db a klocki nowe.
5. Halogeny wesem dalekosiężne 152mm, wraz z przekaźnikiem do podłączenia, stan bdb
6. Szyby tylne przyciemnione, tylna ogrzewana a boczne uchylane z uszczelkami
7. Skrzynia biegów skoda rapid 5 biegów na suche półosie, po przeglądzie
8. Tarcza sprzęgła cinquecento 900
O reszte rzeczy prosze pytać ew jeśli mi się przypomnie to bedę dopisywał. W skórócie wszystko oprócz karoserii. A i tez prosze nie pisać jeśli ktoś nie zainteresowany (jakieś komentarze itp i pisanie nie na temat), jesli w innej sprawie niż kupno to PW. Jeśli chodzi o ceny to czekam na propozycje.
Kontakt 691 559 230, PW lub mail jgkrzycho@hotmail.com
Ewentualnie moge wystawić przez allegro

[ wiadomość edytowana przez: jgkrzycho dnia 2009-07-10 00:55:20 ]

Prosiłbym o wrzucenie fotek - 3. Kubełek bimarco c + pasa shroth(sztywny) z szynami samoróbki - 180. Jestem wstępnie zainteresowany

Można zdjęcia 7. Skrzynia biegów skoda rapid 5 biegów na suche półosie, po przeglądzie wstępne zainteresowany

Cytat:
2009-07-10 05:00:08, barticzopper pisze:
Można zdjęcia 7. Skrzynia biegów skoda rapid 5 biegów na suche półosie, po przeglądzie wstępne zainteresowany

Pozwole sobie...

[quote="jgkrzycho"]7. Skrzynia biegów skoda rapid 5 biegów na suche półosie, po przeglądzie [/quote]

[quote="jgkrzycho na forum skodavki"]Nabyłem do mojego swapa skrzynkę z rapidki czy tam 130. I przed założeniem zrobiłem jej przegląd i kole 2 i 4 biegu jest wyłamany po jeden ząbek synchronizacji. Czy spotkał się ktoś z czymś takim? Załączam poniżej fotki. Żeby nie było przewertowałem wszystkie 76 stron wszystko dokładnie poczytałem, porobiłem notatki i takie tam Język ale nikt nie pisał o połamanych ząbkach. [/quote]

http://forum.skodovka.pl/viewtopic.php?p=370226&highlight=&sid=f5d5d34604a47aafa34cba1dfea39c4b#370226

[ wiadomość edytowana przez: Final dnia 2009-07-10 12:03:37 ]

ile za
6. Szyby tylne przyciemnione, tylna ogrzewana a boczne uchylane z uszczelkami ewentualnie same boczne z uszczelkami??
i ile za przesłanie??
wstępnie klepie żeby potem nie było

Final jak możesz to wrzuć fotkę która się mieści po szerokości. Skrzynia po to skrzynia była otwierana żeby porobić to co było do wymiany

shabat to jedyna fotka jaką mam ogólnie to tylko ta jedna plama, bo nie poprzecierany po bokach jak widać i wszystko ok przelotki też wszystkie

barticzopper jutro postaram się zrobić fotki skrzyni i wrzucę wieczorem

slazak wysyłka priorytetowa 26zł, pocztą a za szybki z 60zł

[ wiadomość edytowana przez: jgkrzycho dnia 2009-07-11 02:16:21 ]

[ wiadomość edytowana przez: jgkrzycho dnia 2009-07-11 02:16:46 ]

mam też do sprzedania:
-kierownica monte carlo:

- lampy tylne biało czerwone i kierunkowskazy białe

jak shabat nie kupi fotela to ja sie ustawiam w kolejce

Hell to poczekaj, sprobuje sie z shabatem skontaktowac i sie dowiedziec czy bierze, jesli nie bedzie chcial albo nie uda mi sie skontaktowac w najblizszych dniach to Ty wezmiesz.

kubeł sprzedany

dzięki wielkie za kubełek - jutro montaż ;]

Sprzedane:
-Tarcza sprzęgła
-Lampy tylne i kierunkowskazy boczne
-i zawieszenie

shabat również dzięki

@ up

Mam jeszcze jeden resor do sprzedania ze strzałką ugięcia 20cm foto:

A foto skrzyni:

Szyby boczne tylne uchylane sprzedane, ale została szyba tylna

ile za tą skrzynie