Mapy europy na DVD do navi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, piszę po telefonie do serwisu Toyoty w B-B gdzie gość poinformował mnie, że komplet 4 płyt DVD z mapami Europy kosztują 700 zeta brutto . Każdy upgrade wiąże się z kolejnym wydatkiem 7 stów. Czy tego kto zatwierdza te ceny (pewnie w warszawce) popier...! Chcę zapytać czy nie da się tych płytek jakoś zgrać, bo podobno wszystko się da oprócz rozłożenia parasola w dupie. Mam fabrycznie zainstalowany odbiornik B9002 i służy mi tylko do wyświetlania obrazu z kamery i ewentualnej obsługi radia bo to dziadostwo nie odtwarza nawet mp3. Dla jasności nie płaciłem za to "dodatkowe" wyposażenie, bo na szczęście sprowadziłemto auto z Niemiec i ten frajer musiał zabulić za taki dupiaty gadżet, chyba że na zachodzie te płytki są o wiele tańsze to zwracam honor.

pozdro; tomi150

[ wiadomość edytowana przez: tomi150 dnia 2009-07-29 11:30:19 ]

[ wiadomość edytowana przez: tomi150 dnia 2009-07-29 11:34:56 ]

A gieldy komputerowej u was nie ma ?

giełda jest ale takiego shit'u nikt mie ma

wszystko się da wyszukać. ja przed chwilą wpisałem w wujka googla trzy słowa i na pierwszej pozycji wyskoczył link z mapami 2009 do Europy wschodniej i północnej *

*tak w celach edukacyjnych

edit: po wpisaniu dwóch słów znajduje linka z większą ilością, ale starszych map

[ wiadomość edytowana przez: Talus dnia 2009-07-30 10:46:59 ]

Talus dzięx za otwarcie umysłu, znalazłem coś na rapidzie i zaczynam zasysać, potem będzie problem z wybraniem płyty żeby ten badziew mógł to czytać.

tylko pamiętaj o tym
http://www.tvn24.pl/-1,1612375,0,1,policjanci-scigaja-za-pirackie-gps,wiadomosc.html

Cytat:
2009-07-31 14:43:23, Talus pisze:
tylko pamiętaj o tym http://www.tvn24.pl/-1,1612375,0,1,policjanci-scigaja-za-pirackie-gps,wiadomosc.html

A to nie mozna zlapac gosci ktorzy w bialy dzien na gieldach sprzedaja mnostwo piratow ?
niby jak to policjanty moga sprawdzic ?

Cytat:
Policjant po wywołaniu odpowiednik kodem danego komunikatu, widzi, czy jest to oprogramowanie oryginalne, czy piracki program aspirant Sławomir Konieczny, gorzowska policja

pewnie na to zrobią lepsze witaminki

A na giełde muszą się pofatygować, tu im sami podjeżdżają