5 Wegierski Zlot 126p - Székesfehérvár - 24-26.07.2009

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klub wegierski serdecznie zaprasza wszystkich zainteresowanych na 5 Wegierski Zlot 126p na Wegrzech. Miejscem zlotu jest camping umiejscowiony nad samym jeziorem Velencei obok miejscowosci Székesfehérvár.

Wiecej informacji na stronie http://www.fiat126.hu/?p=0&n=116.

V. Országos Fiat126 Találkozó nagyobb térképen való megjelenítése

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2009-07-01 12:33:13 ]

Cytat:
2009-07-01 12:29:38, Zuraw pisze: Miejscem zlotu jest camping umiejscowiony nad samym jeziorem Velencei obok miejscowosci Székesfehérvár.

a dokładniej Agard oczywiście melduje się na tym zlocie, podobnie jak w zeszłym roku

My tez jedziemy. Glowa nam chyba odpadnie i sie zagotujemy zanim dojedziemy, ale trzeba byc twardym.

Przy okazji dla jadacych droga miedzy Banska Bystrzyca a Zvoleniem na Slowacji - wprowadzono oplaty za przejazd ta droga, a policja skrupulatnie kontroluje przejezdzajace samochody. Tesciowa zaplacila tam mandat 30Euro za brak naklejki. Mozna ja droge skrecajac w BB na wiadukt przy Tesco i przejezdzajac na druga strone superstrady i droga rownolegla do niej dojechac do Zvolenia. Mapka

ten kawałek jest płatny winietą od 99 roku

to ty mi z nieba spadłeś możesz podać na PW twój nr kom ???

ta droga w zeszłtm roku też była płatna jak się domyślam droga przez zvoleń i sahy jest najoptymalniejsza ?

Zdecydowanie. Najprostsza i najszybsza.

Cytat:
2009-07-02 09:27:55, mateuszc pisze:
ten kawałek jest płatny winietą od 99 roku

Dokladnie, mnie capneli tam w 2001...

Zuraw startujesz ze stolicy czy będziesz już tam w okolicach miejsca zlotu ??? ja startuje w czwartek do sosnowca i w piątek rano już na zlot prosto,
jedziecie przez centrum budapesztu czy jakoś to omijacie ??

Wszystko zalezy od Dori, czy dostanie urlop. Jesli tak, to w czwartek z ranca do Budapesztu, nocleg iw piatek rano na zlot. Powrot w poniedzialek, ale to jeszcze nic pewnego.

Slowakia ide na zlot do H

Ludviet ty też będziesz czy tylko Martin ???

budem ja i Martin i cela moja rodina

chcel by som tak... do H pride SK,PL,CZ ... minimalne 60 maluchov

foteczki: foteczki