MotoNews.pl
3 Espero 1,5 16V na szrocie w Pajęcznie (235749/25) - NT

Espero 1,5 16V na szrocie w Pajęcznie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
j/w jak ktoś czegoś szuka proszę o info ma nowiutką prawą lampę wraz z migaczem ABS klima była ale ktoś był szybszy, gaz, pierdoły wewnątrz prawie wszystkie są tych co niema ja mam tylne lampy z dziurami na obrysówki kolor 22l drzwi kierowcy masakra reszta miarowa na liczniku 280tyś

jak bys kiedys byl to bys zobaczyl w jakim stanie halogen prawy (od pasazera) i jaka cena bo moj juz rdza zdjadla tj odblysnik :/

halogenów nie ma to wersja bez halogenów

Adaś zadzwoń do nich bo chyba mieli w niezłym stanie +sporo dupereli ale trzeba wspomnieć by je przygotowali zanim po nie pojedziesz.

jesli są klaksony w miarę niezłe i w miarę tanie to ja jestem chętny

Cytat:
2009-08-11 11:30:14, DoktorX pisze:
jesli są klaksony w miarę niezłe i w miarę tanie to ja jestem chętny

nie wiem czy to się będzie ci w ogóle opłacać ale dzisiaj podjadę

Cytat:
2009-08-10 17:58:22, adamesce pisze:
jak bys kiedys byl to bys zobaczyl w jakim stanie halogen prawy (od pasazera) i jaka cena bo moj juz rdza zdjadla tj odblysnik :/

jest twój

Cytat:
2009-08-10 23:03:39, markon pisze:
halogenów nie ma to wersja bez halogenów

chyba Ci się marki Maniuś pomelały ! ...Espero wersja bez halogenów ??....takie rzeczy tylko w erze

Cytat:
2009-08-11 18:36:42, bogdan1 pisze:
Espero wersja bez halogenów ??....

Kryzys jest !

Cytat:
chyba Ci się marki Maniuś pomelały ! ...Espero wersja bez halogenów ??....takie rzeczy tylko w erze

Oj Boguś wstydził byś się zaraz Adam cie opitoli za brak znajomości Esperaków

A propos pamiętasz moje Espero z Sielpi też nie miało halogenów kabli ni żadnych zaczepów pod nie

Cytat:

Swojego czasu widziałem esperaka z szybkami na korbe z tyłu

Markon , potrzebuje oprawkę kierunkowskazu przedniego z żarówką dwu włóknową Jest w nim może ???

Cytat:
2009-08-11 22:03:22, JaChomik pisze:
Swojego czasu widziałem esperaka z szybkami na korbe z tyłu

taaaa..chyba w Glasgow!

...nie dorabiajcie ideologii Panowie!
Takich wersji Espero w PL nigdy nie było , a jak ktoś widział to albo był nietrzeźwy z letka...albo była to rzeźba /jak w przypadku Mańka bo poprzedni właściciel pewnie poskładał auto z Espero+przystanku autobusowego /

...albo se ktoś bezpośrednio z KDL-ów sprowadził tajnymi kanałami jakąś jednom sztukem prototypa czy cuś podobnego

Amen

Jak byłem w holandi po Leganze ojca na giełdzie było espero z 99roku. Było to jakies 4 lata temu

Co dziwniejsze to miało klime.

ja widziałem espero kolor żółty fabryczny ponoć koleś kupił je w Niemczech w 94r i też nie miało elektrycznych szyb Bogdan to co to za Espero na fotce sam sobie dyktują zapchałem jak je kupowałem koleś powiedział ze halogenów nigdy nie było ja czekam na wypowiedz Adama on jest lepiej obyty w tym temacie

Cytat:
2009-08-12 13:03:36, Ikarus260 pisze:
Markon , potrzebuje oprawkę kierunkowskazu przedniego z żarówką dwu włóknową Jest w nim może ???

mam oprawkę i żarówkę 2 włóknową tylko ze w przednich migaczach nie ma oprawek na te żarówki tylko w tylnej blendzie ale jak chcesz przerobie ci oprawkę żeby była na żarówkę dwuwłókową i przywiozę na złota

Właśnie tu chodzi o to, że ja mam jeden kierunek przedni na Polskę, a drugi na USA, i w tym na Amerykę mam obrysówkę i świeci, a w tym na Polskę to nie świeci i jak bym nie podłączał to albo leci bezpiecznik albo kierunki zamiast migać to świecą.
Adam coś pisał, że muszę mieć oryginalną oprawkę z tego kierunku na Amerykańskiej wersji.

to wystarczy ci oprawka na żarówkę dwu włóknową tak?? jeśli tak to ci przywiozę od blendy a jeśli musi być od kierunku to przerobie tom zwykła na 2 włókową bo nie wiem gdzie kupisz taką akurat

A uszczelke do drzwi tył prawych mają (ta na okolo mocowana do ramy)? Jak byc byl przypadkiem to zapytaj o cene bo moja niemilosierne skrzeczy - probowalem silikonem, wazeliną i gliceryną - nic nie daje rady...