MotoNews.pl
1 Spojler (200365/25) - NT

Spojler

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupiłbym chętnie Spojler NAjlepiej ten inny zielony prawie jak Wojskowy. Zapomniałem numeru Lakieru

Kurcze. Poluje na Spojler w swoim kolorze, by ograniczyć koszta lakierowania.
Jak są to żaden w moim.
Jak już znalazłem o proszę to jest bez światła stop. Kurcze... Ja chcę ze światłem

Byly niedawno na allegro ze stopem za 49 zl - kupilem, pomalaowalem i jezdzi - w dodatku bez zadnych problemow z niedopasowaniem czy innymi duperelami jakie sugerowano na forum

fotki? :>

Cytat:
2009-08-03 23:31:58, Jabuszko pisze:
fotki? :>

pare postow nizej sa fotki nowego. co do pomalowanego to sam chetnie bym zobaczyl. jak montowales? na sruby czy klej ?

jest spojler ze stopem
to koleś od nas z klubu sprzedaje

[ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2009-08-04 21:58:36 ]

dla gosci z forum oddam za 50zł

nowe ze stopem do lakierowania na allegro
spojler - rzeszów
spojler - w-wa

tylko moj kolego nie ma swiatła stop wsadzone na siłe tylko jest wkaponowany w kształt

Przy okazji zakupu klapy trafił mi się spojler.
Ma zamontowane światło stop i jest w kolorze.Niestety -jest deczko popękany i malowany domowym sposobem .Całość za 150.Więc chyba warto było?
klapa+ spojler

[ wiadomość edytowana przez: gafcio dnia 2009-08-05 20:56:31 ]

te co pokazałeś to "łamacze" anten

Cytat:
2009-08-05 01:14:33, strazak2000 pisze:
jest wkaponowany ...

Czy to co piszesz ma coś wspólnego z Wołominem?...znaczy z gangsterką? ...tfu!...zamotałem się! ...chodzi mi o tego ...nooo....Al capone ??

Faktycznie ten spojler to łamacz anten.Sprawdziłem jeszcze nie złamałem.

Jak byście znaleźli w moim kolorze ( fotki w profilu ) to dajcie znać

Cytat:
2009-08-07 12:42:22, gafcio pisze:

Ja mam co prawda inny - Oricari, ale tez lamacz - poszla u mnie juz 2 razy przez to. Teraz jestem ostrozniejszy

ja mam identyczny nic nie łamie

Cytat:
2009-08-08 01:07:50, QLogic pisze:
Ja mam co prawda inny - Oricari, ale tez lamacz - poszla u mnie juz 2 razy przez to. Teraz jestem ostrozniejszy

A może Origami

Adama by tu zaraz szlag trafił bo każdemu wbija w dyńkę że spojlery są firmy ORCIARI

strazak2000 jak on jest w moim kolorku to łykam. Na fotkach jakoś słabo widać. Podeślij mi więcej i dokładniejszych. Ewentualnie rozważę kupno w takim i przelakierowanie choć na tym chciałem za oszczędzić

Cytat:
2009-08-07 12:42:22, gafcio pisze:

Jakim cudem spojler może złamać antenę? Nie rozumiem tego.

Cytat:
2009-08-08 19:26:26, robert_or3 pisze:
Jakim cudem spojler może złamać antenę? Nie rozumiem tego.

Zwróć uwagę że ten spojler w porównaniu z innymi wystaje poza krawędź klapy bagażnika
Po otwarciu bagażnika ten spojler może "złapać" antenę i przy nieuwadze podczas zamykania antena zostanie pociągnięta przez spojler w wyniku czego zostanie w najlepszym przypadku wygięta
Domyśl się jaki będzie najgorszy przypadek