[k] podkładki gumowe pod klamki 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
JAk w temacie, pod klamki w MRrze idą takie gumowe podkładki w kształcie litery C. Wiem że nowe to pewnie rarytas, ale jakby ktoś miał używane w dobrym stanie w miare miekkie to chętnie przygarnę. Szukam też gumy zderzaka tylnego, tylko z wszystkimi srubkami do przykrecenia

jak bys mi pokazał foty o co dokładnie chodzi to bym poszukał po swoich zapasach

Panie ni ma;/ pojechały razem z klamkami. Jeszcze mam kilka sztuk drzwi to zobaczę ale to nie dziś bo za duzo grzebania a jak nie pilne to na złomie Ci wyjmę napisz czy coś jeszcze byś chciał zebym 15 razy nie jeździł;p

jakbyś mogl to te prowadnice przednich szyb, po których szyba się przemieszcza, te takie z "meszkiem" i listewki zgarniające do tychże samych przednich szyb

chodzi Ci o te prowadnice co ich nie widac czy te które trzymają trójkąt. te gumy już prawie mam bęę miał je w domu w środę sa "miękkie" a dopiero w środę bo klamki sa jeszcze w drzwiach a dzis sobie rekreacyjnie skoczyłem zobaczyć jak tam graty sie maja w środę je wyjmę zobaczę prowadnice i resztę fantów.

bardziej mi chodzi o te co widac, co są w ramie szyby a nie te schowane pod poszyciem

Więc tak mam te listewki z futerkiem ale te aluminiowe przy Trójkącie 2 przednie na tylne zbrakło mi czasu gumki jutro wyjme bo dziś znów kur.. zapomniałem kluczy;/ no i pytanie czy Ci to wysłać czy będziesz jutro i po jutrze w Kielcach??

bede na kilcach w sobote. Co do gumek i listewek, to potrzebuje tylko do przednich drzwi

no to gitara wszystko będzie