Potrzebna obudowa zegarów - propozycje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie szukam jakiejs obudowy zegarów, żebym nie musiał jej rzezbic od podstaw, może wiecie z jakiego auta cos takiego znajdę. poglądowy rysunek o co mi chodzi, niezbyt urokliwy ale wiadomo co i jak. wiadomo ze w gre wchodza raczej stare samochody, bo tylko one beda mialy takie kanciaste pudla jakby ktos mial jakies pomysly to pisac. po lewej rzut z boku, po prawej od frontu jak to powinno wygladac.

poszukaj np.od skody 120,albo od golfa 1

słabo

taka część obudowy jest w ładzie samarze,lecz druga połowa jest w desce,i raczej to jest taki tunel prostokątny

Cytat:
2009-08-15 12:26:51, adj1985 pisze:
wyjdź

Cytat:
2009-08-15 15:28:01, kotek8rally pisze:
Marceli650,bezczelnie i wprost zapytam ;czy ty kurwa masz mózg?

Cytat:
2009-08-15 11:49:05, 34 pisze:
http://dziecineo.prv.pl/

Cytat:
2009-08-15 14:14:39, shabat pisze:
hehe Uparty zielony włochaty troll. (...)

Cytat:
2009-08-15 14:50:00, fiat_maniac pisze:
nie wiem, czy ty jesteś tak tępy czy ktoś ze starej gwardii robi prowokację?
(...)
GDZIE JEST MODERATOR??? GDZIE JEST BAN???

Mam Ci dorzucić jeszcze dobre słowo od siebie czy sobie grzecznie stąd pójdziesz razem ze swoimi dobrymi radami?

ale co się mnie dopierdzieliliście,co?

Cytat:
2009-08-15 20:17:42, Marceli650 pisze:
poszukaj np.od skody 120,albo od golfa 1

Znając wczesniejsze posty liczyłem bardziej na APOLLO 13,łódz podwodna itp

Cytat:
2009-08-15 20:54:12, Krzemowy pisze:
Mam Ci dorzucić jeszcze dobre słowo od siebie czy sobie grzecznie stąd pójdziesz razem ze swoimi dobrymi radami?

Przeczytaj ze zrozumieniem powyższy cytat. Jako że się nie zastosowałeś do prośby to dorzucam coś od siebie: gdybyś był w połowie tak wysoki jak jesteś tępy to klęcząc mógłbyś podawać piwo na Księżycu

Fryzjer , mam w podobnym kształcie pojemnik na zabawki dla dziecka
zrób z cienkiego alu albo z żywicy wyflokuj i będzie profi , jeden dzień roboty i masz jaki chcesz (szer/wys/głębokość.) a jak będziesz szukał z czegoś to i tak trzeba będzie przerabiac , cudować itp

Cytat:
2009-08-15 21:39:08, Blady pisze:
Fryzjer , mam w podobnym kształcie pojemnik na zabawki dla dziecka zrób z cienkiego alu albo z żywicy wyflokuj i będzie profi , jeden dzień roboty i masz jaki chcesz (szer/wys/głębokość.) a jak będziesz szukał z czegoś to i tak trzeba będzie przerabiac , cudować itp

Ja moge to flockowac

patrzac na rzut z boku na mysl przychodzi mi Avia a31. Jednak patrzac na przod, chyba najprosciej bedzie przerobic plastikową doniczkę, taką wieszaną na balkon

A tak powaznie - poszukaj po starszych ciezarowkach i dostawczakach, tam czasem pakowali zegary w takie pudła