| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
brasil Omega B Lublin/Niemce | 2005-07-19 23:30:36 Nie wiem co jest, nagle bez żadnych objawów wstępnych, przestały mi działać przyciski z listwy nad radiem tj. roleta, ogrzewanie tylniej szyby i obieg wewnętrzny! Wśród nich jest też przycisk awaryjnych, ale on DZIAŁA...
Sprawdziłem bezpieczniki od tych "urządzeń" i są OK! Przy radiu też nic nie grzebałem, więc nie możliwe jest bym coś odłączył z tyłu... Nie mam pojęcia co może być... Sądzę, też że przyciski nie mogły się na raz wszystkie zepsuć... A może jest jakiś WSPÓLNY bezpiecznik od tej listwy (w co wątpię...)?? Jeśli ma Ktoś jakieś pomysły, to bardzo bym prosił!! Pozdrawiam! |
kufcio Omega C 2,2 DTI --- | 2005-07-20 00:18:24 rozlaczona wspolna kostka, polacz i po klopocie |
brasil Omega B Lublin/Niemce | 2005-07-20 18:50:03 OKi kufcio, ale gdzie tej kostki szukać?? Gdzieś za tymi przyciskami, czy może gdzieś indziej jest umiejscowiona?? |
brasil Omega B Lublin/Niemce | 2005-07-26 22:20:03 Cholera.... Wprawdzie nie ściągałem konsoli jeszcze, ale wyjąłem radyjko i z lampką w ręku szukałem jakiejś kostki od tych przycisków....
Wychodzi na to, że albo jej nie ma, albo jest gdzieś na wysokości deski rozdzielczej.....
Może ktoś wie gdzie (jeśli istnieje) znajduje się taka kostka lub może ma inne pomysły czemu to gów... nie działa!! |