| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2009-09-20 22:36:38 W skład zestawu wchodzi:
1) Kolektor wydechowy 4 na 2 z nexii; 2) Kolektor ssący z lanosa; 3) Rura 2 na 1 z nexii; 4) Osłona kolektora; 5) Szpilki rura-kolektor; 6) Śruby z nakrętkami do rury; 7) Uszczelka kolektor wydechowy; Uszczelka tłumika;
9) Uszczelka ssącego; 10) Guma do kolektora ssącego z filtra powietrza. Ogólnie wszystko to co jest na zdjęciu. Zestaw kupiłem zgodnie z wytycznymi pstrusia i do szczęścia raczej więcej nie trzeba. Jest to zestaw omawiany w wątku "Tuning-doloty i wydechy". Oddam za 350 zł. Preferowany odbiór osobisty, bo nie mam w co tego zapakować. Możliwy montaż przez Pstrusia. Więcej zdjęć na maila. Kontakt do mnie to: plutat@wp.pl |
Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2009-09-20 23:00:16 ja kupie kolektor dolotowy chętnie!! |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2009-09-21 15:20:23 Mam prośbę do piszących na priv. Umieśćcie swoje potrzeby w tym wątku, to będzie mi łatwiej wszystkich zgrać. Nie ukrywam, że wolałbym sprzedać ten zestaw jednej osobie. Wieczorem postaram się wypisać ceny poszczególnych elementów, bo w pracy nie mam kartki z cenami. [ wiadomość edytowana przez: slayter dnia 2009-09-21 15:23:35 ] |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2009-09-22 07:28:17
Jestem chętny na całość. Zważywszy na fakt, że Jablol już zabukował dolot to mogę kupić sam wydech czyli kolektor z uszczelką, osłonę i 2-rurkę, oczywiście szpilki w komplecie
I tak jak pisałem na priv. mogę zorganizować transport i opakowanie, które będzie miał kierowca. [ wiadomość edytowana przez: kisztan dnia 2009-09-22 07:51:07 ] |