Cieknący ZAWÓR NAGRZEWNICY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam-mam problemik bo po jeżdże przez 1-2 miesiące na włączonej klimie rozwala mi ZAWOR KLIMATYZACJI i wylewa się płyn chłodzący . wymieniłem już 4 w ciągu 2 lat. Może ktos coć wie

Cytat:
2009-08-22 19:26:17, osstry998 pisze:
Witam-mam problemik bo po jeżdże przez 1-2 miesiące na włączonej klimie rozwala mi ZAWOR KLIMATYZACJI i wylewa się płyn chłodzący . wymieniłem już 4 w ciągu 2 lat. Może ktos coć wie

oryginaly wstawiasz czy zamienniki ?

2 orginały i 2 zamienniki. wtamtym roku zamiennik wytrzymał tylko 2 tygodnie

Twoja porada polega na tym aby odradzic wstawianie zamiennikow?

orginał wytrzymał od lipca i w tym przez 3 tygodnie niejezdziłem na klimatyzacji. Jak go sprowadziłem z Niemiec to już wdedy miał odcięty i zaslepiony wężyk od podcisnienia przy zaworze. Kupie dwa na zapas i dalej bede smigł

Cytat:
2009-08-22 23:35:59, chemik333 pisze:
Twoja porada polega na tym aby odradzic wstawianie zamiennikow?

moja porada polega na tym ze najpierw musze wiedziec czego klient uzywa. zamienniki tych czujnikow z reguly nie wytrzymuja dlugo. ale jesli wywala oryginaly to zaczal bym od sprawdzenia cisnienia w ukladzie chlodzenia.
a twoje pytanie cos wnosi do tematu ?

[ wiadomość edytowana przez: beast6 dnia 2009-08-23 17:37:03 ]

Cytat:
2009-08-23 17:34:56, beast6 pisze:
a twoje pytanie cos wnosi do tematu ? [ wiadomość edytowana przez: beast6 dnia 2009-08-23 17:37:03 ]

w sumie praktycznie tylko zawiera mala wskazowke w temacie, odnosnie robienia burdla w nieodpowiednim dziale