Wrzucilem fotki zobaczcie i powiedzcie co o tym sadz...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
prosze o oceny obiektywne

No za wiele tam nie widać ale ogólnie nie jest źle.Tzn.poza tym że masz koła bardzo fajne to masz fiata takiego jak każdy inny.Byłoby ciekawiej jakby do tych kółek było fajne zawieszenie

Jak napisał Poochaty na zdjęciach dużo nie widać. Ale mi sie podoba. Na pierwszym zdjeciu jak zobaczyłem taką glebe to myślalem ze to lowrider siakiś
Ladny lakier, ładne fele ( co to za felgi i ile maja cali )...chyba silnik pod maska to nie 1.5 ?!
Jak masz wiecej fotek to pokaz.

pozdrawiam

normalnie 2 pomarancz-moj jest ciemniejszyhmm ze zdjec to duzo nie widac-nawet rdzy fele sa spoko-tyle moge powiedziec

P.S.niedlugo zdjecia mojego bolida po przerobkachmam nadzieje ze sie spodoba

Co do pierwszej fotki - lowridery sie chowają
Druga - coś się pali? Chyba Ci strasznie olej bierze i masz wielkie dziury w środkowym tłumiku (na pewno nie takie jak ja) bo dymi sie strasznie... A moze ktos podstepnie olejem podlał dla żartu? Bo chyba serii silnika tak nie męczyłes
I powtórze poprzedników - mało widać więcej fotek! Zobacz mój temat - tyle juz wystarczy na w miare dokladne przedstawienie calego pojazdu - jest nawet dźwięk silnika

Wlasnie przeczytałem w profilu ze masz silnik 1500 hehe...miazga. Jesli palisz gumy bez oleju to naprawde podziwiam. Silnik wytrzymuje takie katusze ?

No fajniutki + fajne ats-y

Cytat:
2003-08-16 07:01:14, maseratti pisze:
No fajniutki + fajne ats-y

a co to za wzór ats-ów ?

Bardzo Ladne autko!
Pelenie gumy tez!
Pasuje mu ten Poarancz!

całkiem ciekawe felgi. za mało widać żebym mógł coś więcej napisać. Jeszcze niezłe halogeniki.

ladny ladny.. malo w sumie widac na nich ale lepszy rydz niz nic Przxynajmniej nie mam chyba odromnycj pokladow rudej

Wiecej fotek!!!

fele to sa :ronal 7Jx 13" oponki 205/60 235 tez by naciagnął ale sa drogie,haczylyby o resor i nie ukrecilbym kólkiem

jesli ktos chce to moge zajac sie jego felgami lakierniczo moje byly olakane rocznik 79 z alfy piszcie zrobie niedrogo